Meer over Deen Supermarkten B.V.

DEEN is een bijzondere supermarkt, en heeft een sterke binding met haar klanten. Een supermarkt waar de medewerkers, de producten en de sfeer in de winkels iedere dag het verschil maken. Maar wat maakt DEEN zo bijzonder en waarom zou je iedere dag boodschappen bij DEEN doen?

De formule DEEN

Wij zijn van mening dat niemand dat zo goed onder woorden kan brengen als onze eigen klanten en collega’s uit de winkels en van het hoofdkantoor. Dus we hebben het gewoon aan ze gevraagd. Door klanten en medewerkers is uitgebreid gesproken over wat DEEN zo bijzonder maakt en hoe DEEN als supermarkt het verschil maakt. En wat blijkt? Klanten en medewerkers voelen zich altijd thuis bij DEEN. Dat ‘thuis voelen’ is omgezet in onze slogan, waarmee we je snel vertrouwd laten voelen.

Onze missie

DEEN. Dat is lekker thuiskomen.

Een zin die alles zegt over het gevoel dat klanten en medewerkers associëren met DEEN. Een zin die je belooft dat je je altijd welkom zult voelen bij DEEN. Door vriendelijke medewerkers en in een winkel waar je prettig boodschappen doet en waar je de weg kent. Maar je komt met de producten van DEEN ook altijd lekker thuis. Omdat je nooit te veel betaalt, en met de lekkere en unieke DEEN producten thuis altijd succes hebt.

Onze ambitie

Bij DEEN is duurzaam ondernemen al meer dan 85 jaar vanzelfsprekend. Als familiebedrijf staan we midden in de samenleving. Door elke keer een klein beetje meer te doen, blijven wij ons op een duurzame manier ontwikkelen.

Ons duurzaamheidsbeleid is opgedeeld in 5 hoofdpijlers: Duurzaam, Sociaal, Milieu, Gezondheid en Medewerkers. Wil je weten wat wij op dit gebied doen? Lees dan ons duurzaamheidsverslag.

DEEN behoort tot de 3 duurzaamste supermarkten van Nederland. Daar zijn wij trots op!

Contactgegevens

Kernweg 4
1627 LC Hoorn

Hoorn Postbus 139
1620 AC Hoorn

Tel: 0229-252100

Kassa medewerker DEEN Supermarkt

DEEN. Dat is lekker thuiskomen.

Deen Supermarkten B.V. in cijfers

80

Deen
supermarkten

2.1 %

Marktaandeel

86 jaar

Geleden opgericht door
Cornelis en Cornelia Deen

8.000

Betrokken medewerkers