Meer over Jan Linders Supermarkten B.V.

Het zuiden. Een karakteristiek stukje Nederland. Door de smaak van het zuiden te omarmen, versterkt Jan Linders de cultuur waar we onderdeel van zijn. Al meer dan 55 jaar zitten we bij onze klanten aan de keukentafel. Zo hebben we alle gebruiken, bijzondere momenten en culinaire tradities van dichtbij meegemaakt. Dat gevoel komt samen in onze winkels, waar we mensen met elkaar en met de wereld om ons heen verbinden.

Het voordeel van het zuiden is meer dan een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs, een mooi lokaal assortiment van verse producten uit de streek, en zeer plezierig winkelen. Je boodschappen doen in een vertrouwde omgeving die voelt als thuis, dát is het voordeel van het zuiden.

De formule Jan Linders

Jan Linders is de meest relevante supermarkt van het zuiden. Je vindt er de verse producten die rijkelijk voorhanden zijn in de regio. Je profiteert er van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en aantrekkelijke acties, kunt er fijn winkelen en rekenen op vriendelijke, servicegerichte medewerkers. Omdat Jan Linders al ruim 55 jaar de smaak van het zuiden begrijpt en omarmt, verbinden we mensen met elkaar en met de wereld om ons heen. Je boodschappen doen in een vertrouwde omgeving waar ze je kennen, dát is het voordeel van het zuiden.

Onze missie

Begrijpen hoe het zuiden eet en daarnaar handelen, beter dan wie ook. Wij creëren een band met consumenten door ons open en betrokken op te stellen en we verrassen iedere keer weer met een onberispelijke kwaliteit levensmiddelen voor een concurrerende prijs.

Onze ambitie

We streven ernaar de hoofden en harten in ons marktgebied te veroveren door onze klantgerichte medewerkers en door een consequente focus op de hoogste waarde in vers: lekker, gevarieerd en zeer betaalbaar.

Contactgegevens

De Flammert 1211
5854 NC Bergen (L)

Postbus 72
5854 ZH Bergen (L)

Tel: 0485-349911

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste Jan Linders nieuws? Klik op onderstaande link om naar het nieuws overzicht te gaan.

Lees meer

Jan Linders Supermarkten B.V. in cijfers

60

Jan Linders
supermarkten

1.14 %

Is ons marktaandeel

56 jaar

Geleden opgericht
door Jan Linders

4.600

Medewerkers