Meer over Jan Linders Supermarkten B.V.

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden. Een belofte die staat voor het beste en lekkerste vers, elke dag voordelige boodschappen, de beste acties en klantvriendelijke service. Van en vóór het zuiden. Iets waar we dagelijks met onze 65 supermarkten in Limburg, Noord Brabant en Gelderland, een click & collect webshop voor vlaaien & gebak en natuurlijk onze 5.000 medewerkers invulling aan geven. Een gezond familiebedrijf met de 3e generatie van de familie Linders aan boord.

Klanten waarderen ons. Zo hebben we volgens onderzoeksburo GfK al 17 jaar(!) de allerbeste broodafdeling van alle supermarkten in Nederland! Al 9 jaar zijn we de beste bier- en speciaalbier-supermarkt en onze versafdelingen Vlees en AGF staan steevast in de top 3! 

Onze maatschappelijke betrokkenheid komt vooral tot uiting in de manier waarop we verankerd zijn in het zuiden. Maar ook verduurzaming van onze supermarkten staat hoog op de agenda. Ook voor deze inspanningen, die haast ongemerkt gaan omdat betrokkenheid in de haarvaten van ons familiebedrijf zit, worden we al jaren beloond met een top 3 notering in het MVO-onderzoek van GfK.

De formule Jan Linders

Jan Linders is de meest relevante supermarkt van het zuiden. Je vindt er de verse producten die rijkelijk voorhanden zijn in de regio. Je profiteert er van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en aantrekkelijke acties, kunt er fijn winkelen en rekenen op vriendelijke, servicegerichte medewerkers. Omdat Jan Linders al sinds 1963 in de smaak van het zuiden begrijpt en omarmt, verbinden we mensen met elkaar en met de wereld om ons heen. Je boodschappen doen in een vertrouwde omgeving waar ze je kennen, dát is het voordeel van het zuiden.

Onze missie

Begrijpen hoe het zuiden eet en daarnaar handelen, beter dan wie ook. Wij creëren een band met consumenten door ons open en betrokken op te stellen en we verrassen iedere keer weer met een onberispelijke kwaliteit levensmiddelen voor een concurrerende prijs.

Onze ambitie

We streven ernaar de hoofden en harten in ons marktgebied te veroveren door onze klantgerichte medewerkers en door een consequente focus op de hoogste waarde in vers: lekker, gevarieerd en zeer betaalbaar.

Contactgegevens

De Flammert 1211
5854 NC Bergen (L)

Postbus 72
5854 ZH Bergen (L)

Tel: 0485-349911

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste Jan Linders nieuws? Klik op onderstaande link om naar het nieuws overzicht te gaan.

Lees meer

Jan Linders Supermarkten B.V. in cijfers

65

Jan Linders
supermarkten

1.15 %

Is ons marktaandeel

1963

Opgericht
door Jan Linders

Ruim 5.000

Medewerkers