40 uur
Beesd
Solliciteer nu!

De functie

Assortiment & Trade marketeer

Afdeling Marketing

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan binnen een snelle en uitdagende omgeving in de levensmiddelenbranche? Ben jij een echte teamplayer, die bruggen slaat tussen verschillende teams en streeft naar optimaal resultaat? Je bent analytisch sterk? Je hebt ervaring met een analisten functie? Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

De functie:

De (Senior) Assortiment & Trade Marketeer ontwikkelt en draagt zorg voor het opleveren en afronden van Categorie Optimalisatie Plannen (COP’s). Daarnaast monitort de assortiments & trade marketeer de Superunie A-merken op basis van de vastgestelde doelstellingen.

De Assortiment en Trade Marketeer (ATM) verzorgt de organisatie en oplevering van Categorie Optimalisatie Plannen (COP’s) en levert ondersteuning op marketing en assortiment analyses in het algemeen. De functiehouder draagt tevens bij aan het professionaliseren van de methode COP, werkt breed over alle categorieën binnen de supermarkt en geeft met de analyses richting aan de inkoopactiviteiten van de inkopers en het assortiment bij de aangesloten supermarkten van Superunie. Daarnaast zorgt de ATM ervoor dat alle betrokkenen intern en extern op het juiste moment zijn aangesloten en geïnformeerd.

Afhankelijk van ervaring en persoonlijkheid rechtvaardigt dit mogelijk een senior positie.

 

Jij:

 • Hebt een relevante opleiding op HBO/ WO- niveau (bijv. op bedrijfskundig of bedrijfseconomisch gebied, met Marketing intelligence);
 • Hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een commerciële functie, trade marketing of een vergelijkbare analisten functie;
 • Hebt ervaring met projectmatig werken;
 • Hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en logisch denkvermogen (nieuwsgierig-kritisch; wil graag weten hoe het zit);
 • Hebt een proactieve houding en denkt oplossingsgericht;
 • Kan goed presenteren aan diverse doelgroepen;
 • Kan goed prioriteiten bepalen
 • Kan zelfstandig werken, ook onder druk;
 • Hebt sterke coördinerende en overtuigende communicerende skills; goed in staat zijn met alle functies en niveaus binnen Beesd en bij de leden te kunnen communiceren;
 • Bent een echte teamplayer, die bruggen slaat tussen verschillende teams en streeft naar optimaal resultaat;
 • Hebt een hands on mentaliteit.

Wij:

Superunie is een professionele werkgever met korte communicatielijnen. Je maakt deel uit van een sterk, ambitieus en enthousiast team in een informele werksfeer waar het hebben van humor (scherpte, ad rem, e.d.) op prijs wordt gesteld. Een passend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maakt het aanbod compleet.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op

Chrischa Ligtenberg, Marketing Director
Chrischa Ligtenberg
Marketing Director

Solliciteer hier!

Ben jij de professional die Superunie zoekt? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Voor vragen of een toelichting op deze vacature kan je contact opnemen met Chrischa Ligtenberg, Marketing Director.

 • Sleep bestanden hierheen of