24 uur
Beesd
Solliciteer nu!

De functie

Inkoopassistent – Eigen Merken

Afdeling Inkoop

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan binnen een snelle en uitdagende omgeving in de levensmiddelenbranche? Ben je commercieel en leergierig? Je houdt er van om problemen op te lossen? En je bent administratief sterk? Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

De functie:

De Inkoopassistent coördineert het volledige inkooptraject van inwinnen van marktinformatie, opmaken van offerte vergelijkingen tot de daadwerkelijke introductie en contractbevestiging. Meer dan 1.600 supermarkten in Nederland verkopen de producten waar jij dagelijks mee bezig bent. Samen met de inkoper ben je verantwoordelijk voor een eigen inkooppakket binnen het cluster Eigen merken. Om deze productgroep te begrijpen, verwachten we van de Inkoopassistent dat hij/ zij het leuk vindt de trends en ontwikkelingen in de gaten te houden, te analyseren en hierover informatie te verzamelen. Je signaleert kansen en werkt samen met de inkoper voorstellen uit om te komen tot een optimaal inkoopassortiment.

Je coördineert het volledige inkooptraject van marktinformatie, offertevergelijkingen, producttesten tot de introductie en correcte administratieve afwikkeling en contracten. Om dit in goede banen te leiden spreek je dagelijks met interne collega’s van Marketing, Logistiek, Product Integriteit en externe contactpersonen bij leveranciers en de leden van Superunie.  Een veelzijdige baan met concrete taken en veel ruimte voor eigen inbreng.

 

Jij:

  • Hebt een open, proactieve en pragmatische houding (aanpakker) gericht op het oplossen en afronden van zaken.
  • Hebt een teamgerichte werkhouding met een goed gevoel voor verhoudingen (sensitiviteit). Dat vraagt tact, sociale en communicatieve vaardigheid en soepelheid.
  • Hebt kennis van en ervaring met MS Office (met name Excel, Powerpoint en Word).
  • Hebt bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding en een aantal jaar werkervaring.
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (schriftelijk en mondeling).
  • Bent een leergierig persoon die commercieel ingesteld is en hebt affiniteit met voeding.

Wij:

Superunie is een professionele werkgever met korte communicatielijnen. Je maakt deel uit van een sterk, ambitieus en enthousiast team in een informele werksfeer waar het hebben van humor (scherpte, ad rem, e.d.) op prijs wordt gesteld. Een passend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maakt het aanbod compleet.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op

Stijn van der Burght, Manager Inkoopcluster Eigen Merk
Stijn van der Burght
Buying Director Private Label

Solliciteer hier!

Ben jij de professional die Superunie zoekt? Stuur dan een korte reactie met CV t.a.v. Stijn van der Burght naar vacature@superunie.nl. Voor vragen of een toelichting op deze vacature kan je contact opnemen met Stijn van der Burght, Buying Director Private Label, telefoon 0345-686 610. Voor meer informatie zie www.superunie.nl.

  • Sleep bestanden hierheen of