40 uur
Beesd
Solliciteer nu!

De functie

Inkoop Assistent AGF/ Vers

Afdeling Inkoop

Wil jij werken bij één van de grootste spelers in de Nederlandse levensmiddelenmarkt en heb je affiniteit met verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit? Als Inkoop Assistent krijgt je alle facetten van het inkoopproces mee en draag je direct bij in de beschikbaarheid van verse producten bij de 1.650 supermarkten van onze leden. Interesse? Bekijk dan onze vacature.

Wat ga je doen?
Onze producten liggen in meer dan 1.650 Nederlandse supermarkten van onze 12 leden. De afdeling inkoop zorgt voor deze producten tegen de beste kwaliteit en prijs. Als Inkoop Assistent AGF/Vers coördineer je het volledige inkooppakket. Dit houdt in dat je:

 • marktinformatie inwint;
 • kritisch naar offertes kijkt en deze vergelijkt;
 • AGF/Vers producten test;
 • productintroducties vergelijkt;
 • zorgt voor een correcte administratieve afwikkeling van condities en inkoopprijzen.

Om dit in goede banen te leiden spreek je dagelijks met collega’s van diverse afdelingen waaronder Marketing, Logistiek en Product Integriteit. Daarnaast heb je veel contact met leveranciers en onze leden. Kortom een veelzijdige baan met concrete taken en ruimte voor eigen inbreng.

Jouw team en cluster
Binnen Superunie werken we met 4 inkoopclusters: A-Merk, Eigen Merk, Vers en AGF. Binnen deze functie werk je zowel op Vers als AGF. Binnen deze clusters werken senior inkopers, inkopers, junior inkopers en collega inkoop assistenten. Beide clusters zijn gedreven en samen gaan jullie voor het beste resultaat. Inkopen van Verse en AGF producten doen we met veel passie en respect. Passie voor mooie producten en respect voor mens, milieu en dier.

Wat krijg je ervoor terug?
Als Inkoop Assistent AGF/Vers kom je terecht in een dynamisch bedrijf met veel impact op het Nederlandse supermarktlandschap. Binnen Superunie heerst een informele sfeer waarbij iedereen bereid is elkaar te helpen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en daardoor kun jij echt je steentje bijdragen.

Verder bieden wij:

 • een vast salaris tussen de € 2600,00 en € 2800,00 per maand op basis van een 40-urige werkweek;
 • een functie voor 32 uur tot 40 uur per week;
 • pensioenopbouw met een beperkte eigen bijdrage van 4,5%
 • 25 vakantiedagen + 6 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband) en je ontvangt 8% vakantiegeld
 • internetvergoeding van € 48,- netto per maand
 • de mogelijkheid om thuis goed te werken. Hiervoor heb je keuze uit veel thuiswerkvoorzieningen (denk hierbij aan laptop, sta/ zit bureau, bureaustoel, extra scherm etc.)
 • een uitgebreid trainingsaanbod en mogelijkheid tot het volgen van individuele opleidingen/ trainingen.

Wat neem je mee?
Voor deze functie is nauwkeurigheid heel belangrijk. Daarnaast kun je goed plannen en organiseren en zoek je de samenwerking op met je collega’s. Een gezonde dosis energie en enthousiasme maakt jou voor ons een ideale collega.

Verder vragen wij:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • bij voorkeur 1 á 2 jaar werkervaring;
 • kennis en ervaring met Office 365 en je kunt goed uit de voeten met Excel;
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (schriftelijk en mondeling).

 

Neem contact op!

Leona van Leeuwen

Solliciteer hier!

Meer informatie of direct solliciteren?
Hebben we je enthousiasme gewekt voor de functie van Inkoop Assistent AGF/Vers? Solliciteer dan  door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Leona van Leeuwen, Human Resources via +31 (0) 345-686666 of humanresources@superunie.nl

Vacature formulier

 • Sleep bestanden hierheen of
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie zijn wij?
Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Toch zijn de meeste mensen wel eens in aanraking geweest met onze producten. Als inkoopcollectief voor 12 supermarktketens (PLUS, Vomar, Spar, Coop, Sligro, Hoogvliet, Jan Linders, Dirk, Dekamarkt, Nettorama, Boni, Boon Food Group en Poiesz) hebben wij namelijk een grote impact op het Nederlandse supermarktlandschap.

Samen staan wij sterk. Vanuit die gedachte zijn wij zestig jaar geleden ontstaan. Als centrale inkooporganisatie vinden we het belangrijk om een zo goed mogelijke samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen de 12 aangesloten Retailorganisaties de concurrentie aan en de consument bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit. Dit doen we nu met zo’n 120 collega’s. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.superunie.nl.