36 - 40 uur
Beesd
Solliciteer nu!

De functie

Inkoper A-Merk

Afdeling Inkoop

Als Inkoper op ons A-Merk cluster ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en een concurrerend productaanbod van A-Merken zoals Heineken, Coca-Cola en Calvé. Hiermee kan je impact maken op het Nederlandse supermarktlandschap.

 

Wat ga je doen?
Je onderhandelt volop met uiteenlopende leveranciers en sluit deals over de beste kwaliteit en prijs. Jouw inkoopstrategie presenteer je vervolgens daadkrachtig en overtuigend aan de Superunieleden, zodat de producten hun weg naar de winkels vinden. Een uitdagende dubbelrol, omdat jij de verbindende schakel bent tussen Superunie, de leden en de leveranciers.

In deze functie leer je alle facetten van het inkoopvak op topniveau en heb je veelvuldig contact met bekende merken, variërend van Tony Chocolonely tot Coca-Cola en Unilever.

 

Jouw team en cluster
Je komt te werken in een gedreven team van doeners die denken in oplossingen. Je hebt veel contact met collega’s van andere afdelingen. Ook spar je dagelijks met de Inkoop Assistent met wie je samen een pakket beheert. We zijn een hecht team, samen zetten we ons elke dag in voor het beste resultaat voor onze leden en leveranciers.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Een inkopersrol op topniveau waarin je je vol verder kunt ontwikkelen in het inkoopvak. Als (Junior) Inkoper krijg je veel verantwoordelijkheid en kun jij echt je steentje bijdragen. Je krijgt de ruimte om door te groeien binnen de organisatie.

Bij Superunie kun je rekenen op een meer dan marktconform+ salaris, wil je exact weten hoe dit zit? Stuur gerust een bericht of pak de telefoon. Daarnaast gelden de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Pensioenopbouw met een beperkte eigen bijdrage van 4,5%.
 • 25 vakantiedagen + 6 atv dagen (bij een fulltime dienstverband) en je ontvangt 8% vakantiegeld.
 • Internetvergoeding van €48,- netto per maand.
 • Keuze uit een mobiliteitsbudget of een leaseauto.
 • Bij Superunie werken we hybride. Om goed thuis te werken heb je keuze uit veel thuiswerkvoorzieningen (denk hierbij aan een laptop, sta/zit bureau, bureaustoel, extra scherm etc.).
 • Een uitgebreid trainingsaanbod en de mogelijkheid tot het volgen van individuele opleidingen/trainingen.
 • Deelname aan Superunie Fit en Superunie Jong. Daarnaast wordt er bij Superunie veel georganiseerd zoals personeelsuitjes en borrels.
 • En bovendien een uitdagende functie bij een van de grootste spelers in de Nederlandse levensmiddelenmarkt.\

 

Wat breng je mee?
Je bent een krachtige en resultaatgerichte Inkoper die met lef en overtuiging onderhandelt, een winnaarsmentaliteit heeft en het commerciële inzicht heeft om sterke inkoopplannen te maken.

 • Een relevante hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld bedrijfseconomie of commerciële economie
 • 3+ jaar relevante inkoopervaring, liefst in FMCG
 • Kennis van de supermarktbranche en affiniteit met food
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Neem contact op

Leona van Leeuwen
HR Assistent

Solliciteer hier!

Meer informatie of direct solliciteren?

Hebben we je enthousiasme gewekt voor de functie van Inkoper A-Merken? Solliciteer dan  door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Leona van Leeuwen, Human Resources via +31 (0) 345-686666 of humanresources@superunie.nl

 • Sleep bestanden hierheen of
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie zijn wij?
Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Toch zijn de meeste mensen wel eens in aanraking geweest met onze producten. Als inkoopcollectief voor 12 retailorganisaties (Boni, Boon Food Group, DekaMarkt, Dirk, Hoogvliet, Jan Linders, Nettorama, Plus/Coop, Poiesz, Sligro Food Group Nederland, Spar en Vomar) hebben namelijk een grote impact op het Nederlandse supermarktlandschap.

Samen staan wij sterk. Vanuit die gedachte zijn wij meer dan vijfenzestig jaar geleden ontstaan. Als centrale inkooporganisatie vinden we het belangrijk om een zo goed mogelijke samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen de 12 aangesloten Retail organisaties de concurrentie aan en de consument bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit. Dit doen we nu met zo’n 125 collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Beesd. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.superunie.nl.