40 uur
Beesd
Solliciteer nu!

De functie

Inkoper Food – Private Labels

Afdeling Inkoop

Ben jij een ervaren onderhandelaar? Beschik je over overtuigingskracht en doorzettingsvermogen en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan komen wij graag met jou in gesprek.

 

De functie:

Als Inkoper bij Superunie ben je resultaatverantwoordelijk voor een volwaardige inkoopgroep. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid binnen afgestemde kaders en je bent op de hoogte van de actuele marktsituatie binnen jouw productgroepen. Je weet wie de leveranciers zijn en kent de specifieke markt tot op detailniveau.

Je voert de inkoopgesprekken en weet op basis van nuchter koopmanschap en scherp onderhandelen tot een optimale prijs-kwaliteitverhouding te komen.

Periodiek overleg je met de leden en je overtuigt hen van een passende inkoopstrategie. Je voorziet hen van informatie over; de inkoopresultaten, de marktontwikkelingen, de juiste prijs/kwaliteit i.r.t.  de assortimentsstrategie, innovatie etc. Je weet de leden van Superunie te overtuigen en te enthousiasmeren over de voorgestelde inkoop- en assortimentsstrategie en het behaalde inkoopresultaat. In dit traject vind je een mooie balans tussen zakelijk resultaat en persoonlijke acceptatie.

Jouw kwaliteiten

Onze ideale nieuwe collega beschikt over een krachtige persoonlijkheid en het ondernemerschap stroomt door de aderen.  Je bent een resultaatgerichte, zelfstandige professional. Daarnaast kun je mensen overtuigen en meenemen in je verhaal. Je onderhandelt op het scherpst van de snede; hard op de inhoud, zacht op de relatie.

De kandidaat

Je beschikt minimaal over een afgeronde Hbo-opleiding en tenminste 3 jaar relevante commerciële ervaring, liefst als inkoper binnen het retailkanaal of salesmanager binnen FMCG.

Ons aanbod

Bij Superunie wordt je onderdeel van een team van ongeveer 110 betrokken collega’s. Wij zijn trots op Superunie en we zoeken iemand die in die trots wil delen en die een aanvulling is op het bestaande team.

 

  • Bij Superunie bieden wij een vast salaris dat marktconform + is.
  • Je krijgt de beschikking over een leaseauto.
  • We faciliteren de middelen om je thuiswerkplek optimaal in te richten.
  • Een uitgebreid trainings-aanbod en de mogelijkheid voor het volgen van individuele opleidingen/trainingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op

Stijn van der Burght
Buying Director Private Label

Solliciteer hier!

We zien je sollicitatie voorzien van motivatie en cv graag tegemoet en kun je sturen naar vacature@superunie.nl

Wil je meer weten over de functie?

Neem dan contact op met Stijn van der Burght via 0345- 686610

Vacature formulier

  • Sleep bestanden hierheen of