32 - 40 uur
Beesd
Solliciteer nu!

De functie

Junior Brand Manager

Afdeling Marketing

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan binnen een snelle en uitdagende omgeving in de levensmiddelenbranche? Ben jijĀ een marketeer die net de eerste schreden heeft gezet op het terrein van merk-management, product management en/of verpakkingsontwikkeling? Ben je creatief, klantgericht en communicatief vaardig. Dan ben jij degene die wij zoeken!

De functie

De Junior Brand Manager (JBM) denkt mee en is in staat de strategische jaarplannen in overleg met de Brand Manager (BM) dan wel Senior Brand Manager (SBM) door te vertalen naar concrete plannen om de Superunie merken op de kaart te zetten bij de consument, intern en bij de leden. De JBM draagt zorgt voor de below the line activaties en voert deelprojecten p het gebied van assortimentsuitbreiding en introducties uit. De JBM heeft een operationele en ondersteunende rol binnen het brand team.

De JBM heeft kennis van de retailmarkt, ontwikkelingen bij concurrerende retailers en behoeften van de consument dan wel wil hij/zij die kennis zich graag eigen maken.

De gestelde eisen

  • HBO/WO-niveau (bijv. Business en Marketing)
  • 1-3 jaar ervaring in marketing bij voorkeur binnen FMCG
  • Kennis van of affiniteit met de supermarktbranche en visie op het eigen vakgebied
  • Pre: Heeft al enige kennis en ervaring in aansturen en managen van bureaus

Jij

  • Hebt prima relationele vaardigheden op verschillende niveaus
  • Bent proactief, gecombineerd met doorzettingsvermogen, lef en daadkracht
  • Kan goed plannen en organiseren
  • Staat ergens voor

Wij
Superunie is een professionele werkgever met korte communicatielijnen. Je maakt deel uit van een sterk, ambitieus en enthousiast team in een informele werksfeer waar het hebben van humor (scherpte, ad rem, e.d.) op prijs wordt gesteld. Een passend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maakt het aanbod compleet.

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op

Chrischa Ligtenberg, Marketing Director
Chrischa Ligtenberg
Marketing Director

Solliciteer hier!

Ben jij de professional die Superunie zoekt? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Voor vragen of een toelichting op deze vacature kan je contact opnemen met Chrischa Ligtenberg, Marketing Director.

  • Sleep bestanden hierheen of