40 uur
Beesd
Solliciteer nu!

De functie

Junior Inkoper AGF

Afdeling Inkoop

Van blauwe bessen, avocado’s en bananen tot verspakketten en aardappels, als Junior Inkoper AGF voorzie jij maar liefst 1.650 supermarkten dagelijks van verse AGF-producten. Jij bent verantwoordelijk voor de beste prijs en kwaliteit en bent de verbindende schakel tussen de telers, Superunie en de leden. Interesse? Bekijk dan snel de vacature en kom bij ons het vak leren.

Wat ga je doen?
Als Junior Inkoper AGF leer je bij Superunie alle facetten van het inkoop vak. Je ontwikkelt je als scherpe onderhandelaar; hard op de inhoud, maar met oog voor een goede relatie. In deze rol ben jij de verbindende schakel tussen Superunie, de leden en onze telers. Dit is ook precies wat deze functie zo uniek maakt. Je zorgt niet alleen voor de inkoop bij de telers, het is ook aan jou om de producten vervolgens weg te zetten bij de leden in supermarkten.

Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Je wordt gekoppeld aan een coach, een ervaren inkoper, waardoor je je in ongeveer 2 jaar ontwikkelt tot een zelfstandig inkoper. Naast learning-on-the-job, kun je ook diverse trainingen volgens zoals AGF productkennis trainingen en daarnaast bezoek je regelmatig telers.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je werkt mee aan het vinden van nieuwe inkoopbronnen en leveranciers
 • Je draagt bij aan de optimalisatie van de inkoopprijzen
 • Je denkt mee over het inkoopassortiment en seizoen promoties
 • Je onderhoudt leverancier- en ledenrelaties.

Jouw team en cluster
Binnen Superunie werken we met 4 inkoopclusters; A-Merk, Eigen Merk, Vers en AGF. Ieder cluster bestaat uit een aantal inkopers en inkoopassistenten.

Het inkoopcluster AGF heeft recentelijk een frisse impuls gekregen door een vernieuwd strategisch plan, waarbij vanuit Superunie nog meer regie wordt gepakt op de inkoop van AGF en het verzorgen van het bijbehorende promotieaanbod.

Wat krijg je ervoor terug?
Als Junior Inkoper kom je terecht in een bedrijf met veel impact op het Nederlandse supermarktlandschap. Binnen Superunie heerst een informele sfeer waarbij iedereen bereid is elkaar te helpen. Wil je graag inkoper worden maar je bent het nog niet? Dan zit je bij ons goed.

Bij Superunie kun je rekenen op een marktconform+ salaris, wil je exact weten hoe dit zit? Stuur gerust een bericht of pak de telefoon. Daarnaast gelden de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een functie voor 40 uur per week
 • Pensioenopbouw met een beperkte eigen bijdrage van 4,5%
 • 25 vakantiedagen + 6 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband) en je ontvangt 8% vakantiegeld
 • Internetvergoeding van € 48,- netto per maand
 • De mogelijkheid om thuis goed te werken. Hiervoor heb je keuze uit veel thuiswerkvoorzieningen (denk hierbij aan laptop, sta/ zit bureau, bureaustoel, extra scherm etc.)
 • Een uitgebreid trainingsaanbod en mogelijkheid tot het volgen van individuele opleidingen/ trainingen.

Wat breng je mee?

Je bent van nature een scherpe onderhandelaar en communicatief vaardig. Van een nee, weet je een overtuigende ja te maken. Jouw stressbestendigheid en standvastigheid helpen je daarbij. Daarnaast ben je ambitieus en leergierig, sta je open voor feedback en gebruik je dit voor je persoonlijke ontwikkeling.

 • Een relevante hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld bedrijfseconomie of commerciële economie
 • Minimaal 2 jaar werkervaring op operationeel niveau in inkoop, sourcing of op een commerciële binnendienst
 • Kennis van de supermarktbranche en een sterke affiniteit met de AGF-branche.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Neem contact op

Leona van Leeuwen
HR Assistent

Solliciteer hier!

Meer informatie of direct solliciteren?
Hebben we je enthousiasme gewekt voor de functie van Junior Inkoper AGF? Solliciteer dan  door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Leona van Leeuwen, Human Resources via +31 (0) 345-686666 of humanresources@superunie.nl

 • Sleep bestanden hierheen of
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie zijn wij?
Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Toch zijn de meeste mensen wel eens in aanraking geweest met onze producten. Als inkoopcollectief voor 12 supermarktketens (PLUS, Vomar, Spar, Coop, Sligro, Hoogvliet, Jan Linders, Dirk, Dekamarkt, Nettorama, Boni, Boon Food Group en Poiesz) hebben wij namelijk een grote impact op het Nederlandse supermarktlandschap.

Samen staan wij sterk. Vanuit die gedachte zijn wij zestig jaar geleden ontstaan. Als centrale inkooporganisatie vinden we het belangrijk om een zo goed mogelijke samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen de 12 aangesloten Retailorganisaties de concurrentie aan en de consument bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit. Dit doen we nu met zo’n 120 collega’s. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.superunie.nl.