40 uur
Beesd
Solliciteer nu!

De functie

Junior Inkoper – Eigen Merken

Afdeling Inkoop

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan binnen een snelle en uitdagende omgeving in de levensmiddelenbranche? Ben je commercieel, leergierig, hebt lef en doorzettingsvermogen? Je houdt er van om te onderhandelen? En je bent communicatief sterk? Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

De functie:

De Junior Inkoper realiseert gedelegeerd op de meest effectieve wijze de jaarplannen/doelstellingen voor een deel van de inkoopgroep om het niveau voor de functie inkoper binnen een termijn van 2 jaar te bereiken.

Jij:

  • Hebt een open, proactieve en pragmatische houding (aanpakker) gericht op het oplossen en afronden van zaken en bent op zoek naar de beste producten.
  • Hebt een teamgerichte werkhouding met een goed gevoel voor verhoudingen (sensitiviteit). Dat vraagt tact, sociale en communicatieve vaardigheid en soepelheid.
  • Hebt kennis van en ervaring met MS Office (met name Excel, Powerpoint en Word).
  • Hebt een relevante een afgeronde HBO danwel WO opleiding en een aantal jaar commerciële ervaring op operationeel niveau (FMCG).
  • Hebt kennis van de supermarktbranche, een sterke affiniteit met “de food branche” en hebt een grote interesse in de producten die er worden verkocht..
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (schriftelijk en mondeling).
  • Bent leergierig en hebt ambitie om inkoper te worden.

Wij:

Superunie is een professionele werkgever met korte communicatielijnen. Je maakt deel uit van een sterk, ambitieus en enthousiast team in een informele werksfeer waar het hebben van humor (scherpte, ad rem, e.d.) op prijs wordt gesteld. Een passend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maakt het aanbod compleet.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op

Stijn van der Burght, Manager Inkoopcluster Eigen Merk
Stijn van der Burght
Buying Director Private Label

Solliciteer hier!

Ben jij de professional die Superunie zoekt? Stuur dan een korte reactie met CV t.a.v. Stijn van der Burght naar vacature@superunie.nl. Voor vragen of een toelichting op deze vacature kan je contact opnemen met Stijn van der Burght, Buying Director Private label, telefoon 0345-686 610. Voor meer informatie zie www.superunie.nl.

  • Sleep bestanden hierheen of