28 -36 uur
Beesd
Solliciteer nu!

De functie

Management Assistent

Afdeling Directiesecretariaat

Bij Superunie steken we graag de handen uit de mouwen. We worden enthousiast van de ontwikkelingen die we zien binnen onze dynamische branche. Als Management Assistent zorg jij ervoor dat onze directie zich bezig kan houden met hun kerntaken, want jij bent er om hen te ontzorgen. Ook pak je verschillende projecten op. Jij assisteert, organiseert en controleert zodat projecten succesvol verlopen. Kortom, een functie met veel verantwoordelijkheid en uitdaging.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt onze 3-koppige directie (CEO, CFO en CPO) en zorgt er zo voor dat binnen Superunie alles op rolletjes verloopt. Dit doe je samen met je collega Management Assistent. Je bent alert op datgene wat er intern en extern gebeurt, je bent een pietje-precies en kunt uitstekend prioriteiten stellen.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Agendabeheer
 • Plannen en organiseren van interne en externe activiteiten
 • Ondersteuning bij diverse vergaderingen (agenda en uitnodigingen versturen, notuleren etc.)
 • Bijhouden van actielijsten, bewaken en najagen van deadlines
 • Je maakt jezelf zichtbaar binnen de organisatie. Met jouw frisse blik zorg jij er samen met je collega voor dat processen nog efficiënter verlopen

Jouw team
Je werkt nauw samen met je collega Management Assistent, jullie zijn elkaars back-up. Je collega Management Assistent ondersteunt de HR Business Partner, daarom pak je bij haar afwezigheid ook HR-taken op. Je wordt aangestuurd door de Directie Secretaris.

Wat krijg je ervoor terug?
Een functie binnen een bedrijf met veel impact op het Nederlandse supermarktlandschap. Je werkt samen met grote supermarktketens en leert in korte tijd veel over de dynamische branche waarin wij opereren.

Bij Superunie kun je rekenen op een meer dan marktconform salaris, wil je exact weten hoe dit zit? Stuur gerust een bericht of pak de telefoon. Daarnaast gelden de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een functie voor 28 tot 36 uur per week
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen en 6 atv dagen (bij een fulltime dienstverband)
 • Een passende reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer of een thuiswerkvergoeding van €2,- per dag wanneer je thuiswerkt
 • De mogelijkheid om thuis goed te werken, hiervoor heb je keuze uit veel thuiswerkvoorzieningen (denk hierbij aan een laptop, sta/zit bureau, bureaustoel, extra scherm)
 • Een uitgebreid trainingsaanbod en de mogelijkheid tot het volgen van individuele opleidingen/trainingen

Wat breng je mee?
Je bent een echte aanpakker! Je bent proactief, werkt nauwkeurig en accuraat. Daarnaast neem je het volgende mee:

 • Een afgerond Mbo+/Hbo-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Communicatie, Secretariaat of Office Management
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
 • Je hebt ervaring met secretariaatswerkzaamheden zoals agenda’s beheren, notuleren en het ontzorgen van collega’s

Neem contact op

Lammieke Poolen
HR Manager

Solliciteer hier!

Meer informatie of direct solliciteren?
Ben je na het lezen van deze tekst enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan op de functie van Management Assistent door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Lammieke Poolen, HR Business Partner, via 0345-686666 of mail naar vacature@superunie.nl.

 • Sleep bestanden hierheen of
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie zijn wij?
Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Toch zijn de meeste mensen wel eens in aanraking geweest met onze producten. Als inkoopcollectief voor 12 supermarktorganisaties hebben wij namelijk een grote impact op het Nederlandse supermarktlandschap.

Samen staan wij sterk. Vanuit die gedachte is in 1956 Superunie ontstaan. Als centrale inkooporganisatie vinden wij het belangrijk om een zo goed mogelijke samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen de 12 aangesloten supermarktorganisaties de concurrentie aan en de consument bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit. Wil je meer weten over Superunie? Kijk dan op www.superunie.nl