32 - 40 uur
Beesd
Solliciteer nu!

De functie

Medewerker Data Management

Afdeling Data Management

Ben je servicegericht, initiatiefrijk, mondig, analytisch en administratief sterk? Ben jij die energieke, proactieve en communicatief vaardige collega die van aanpakken weet en geen probleem uit de weg gaat? Dan is dit jouw kans om samen met een enthousiast team van vier personen dé centrale rol te spelen in het beheren van de productdata en het sturen op verbetering.

De functie

Wist je dat aan elk product in de supermarkt veel informatie verbonden is? Elk product telt al gauw meer dan 150 attributen en datavelden welke door onze leveranciers tijdig en juist moeten worden aangeleverd. De afdeling Master Data Management heeft de uitdaging deze aangeboden artikeldata naar een hoger kwaliteitsniveau te brengen. Dat is een behoorlijke klus met een assortiment van ruim 100.000 artikelen die verkocht worden in bijna 2000 supermarkten van onze leden.

Daarom informeren wij leveranciers en leden proactief via ons dataplatform adam over tijdigheid, volledigheid en correctheid van de ontvangen artikeldata, met als doel de leveranciers te ondersteunen de kwaliteit naar het juiste niveau te brengen. Een kort introductiefilmpje over adam kan je vinden via http://www.superunie.nl/adam/

Om alle vragen van onze leveranciers goed te kunnen beantwoorden zijn wij op zoek naar een Medeweker Data Management. In deze customer support rol ben je het eerste aanspreekpunt voor onze leveranciers en pak je de dagelijkse vraagstukken zelfstandig op. Je denkt mee in oplossingen voor nu, maar ook voor de toekomst. Je onderhoudt zelfstandig contact met leveranciers over tijdige opvolging van afwijkingen en bent de spin in het web tussen onze leden, leveranciers en GS1 Nederland.

Jij

  • Hebt een afgeronde MBO opleiding
  • Hebt goede kennis van het MS office pakket (m.n. Excel) en vaardig in het werken met ICT-systemen
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (schriftelijk en mondeling)
  • Jij kan allerlei vragen uitstekend beantwoorden, denkt mee met leveranciers en haalt hier voldoening uit
  • Hebt een teamgerichte werkhouding met een goed gevoel voor tact met sociale en communicatieve vaardigheden
  • Bent dienstverlenend, stressbestendig, flexibel en uiterst nauwkeurig
  • Hebt een ‘getting-things-done’ mentaliteit, gericht op het oplossen en afronden van allerlei vragen
  • Je hebt oog voor details en bent gericht op het voorkomen van fouten. Je controleert en blijft alert op details

Wij
Superunie is een professionele werkgever met korte communicatielijnen. Je maakt deel uit van een sterk, ambitieus en enthousiast team in een informele werksfeer waar het hebben van humor (scherpte, ad rem, e.d.) op prijs wordt gesteld. Een passend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maakt het aanbod compleet.

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op

Menno Flantua, Manager Master Data Management & Inkoop Support
Menno Flantua
Manager Data Management

Solliciteer hier!

Ben jij de professional die Superunie zoekt? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Voor vragen of een toelichting op deze vacature kan je contact opnemen met Menno Flantua, Manager Data Management.

  • Sleep bestanden hierheen of