40 uur
Beesd
Solliciteer nu!

De functie

Outsystems Developer

Afdeling ICT

Wil jij een significante rol spelen in het vereenvoudigen van processen en het optimaliseren van de gebruikerservaring? Ben je bedreven in het vertalen van de behoeften van stakeholders naar oplossingen die hun verwachtingen overtreffen? Superunie is op zoek naar een Outsystems Developer en biedt jou de kans om deel uit te maken van ons professionele en gedreven team.

 

Wat ga je doen?

Als OutSystems Developer krijg je de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardige softwareoplossingen. Dit werkt als volgt:  samen met 4 ICT-collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele ontwikkelproces. Dit begint met het verhelderen van klantbehoeften en -wensen waarna er een passende oplossing wordt ontwikkeld. Deze oplossing implementeer je vervolgens ook zelf.

Jouw taken zijn onder andere:

 • Volledige Stack Ontwikkeling: Of je nu al een full stack developer bent of de ambitie hebt om er een te worden, ons team biedt de gelegenheid om je expertise uit te breiden. We zoeken specifiek naar OutSystems vaardigheden en we staan klaar om je te ondersteunen bij ontwikkelen van jouw kennis van database-integraties (Progress Openedge), het ontwikkelen van webservices en .NET.
 • Klantbehoeften Vertalen: Je werkt nauw samen met stakeholders om hun behoeften en wensen te begrijpen en te vertalen naar oplossingen. Je bent in staat om complexe eisen om te zetten in gebruiksvriendelijke en efficiënte software.
 • Ontwikkeling en Implementatie: Je ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt OutSystems applicaties en functionaliteiten in samenwerking met het team. Vanaf het idee tot aan de implementatie zorg je ervoor dat de software voldoet aan de hoogste normen.
 • Testen en Onderhouden: Samen met je collega Test Engineer test je de ontwikkelde software grondig om bugs en storingen te identificeren en op te lossen. Je hebt een kritisch oog voor detail en streeft naar foutloze prestaties.

 

Het team
Je komt te werken binnen de afdeling ICT die bestaat uit 8 medewerkers. ICT heeft de regie over de ontwikkeling van applicaties en het beheer van informatiesystemen, zodat deze veilig en beschikbaar zijn. Zo ondersteunt het team de bedrijfsprocessen en informatievoorziening van Superunie en haar leden.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Een dynamische en uitdagende functie waarin je werkt met de nieuwste technologieën. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een enthousiast en deskundig team dat innovatie stimuleert. Samen met je collega’s werk je aan boeiende en gevarieerde projecten en creëren jullie end-to end oplossingen.

Verder bieden wij:

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Pensioenopbouw met een beperkte eigen bijdrage van 4,5%.
 • 25 vakantiedagen + 6 atv dagen (bij een fulltime dienstverband) en je ontvangt 8% vakantiegeld.
 • Internetvergoeding van €48,- netto per maand.
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer of een thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag als je thuiswerkt.
 • Bij Superunie werken we hybride. Om goed thuis te werken heb je keuze uit veel thuiswerkvoorzieningen (denk hierbij aan een laptop, sta/zit bureau, bureaustoel, extra scherm etc.).
 • Een uitgebreid trainingsaanbod en de mogelijkheid tot het volgen van individuele opleidingen/trainingen.
 • Deelname aan Superunie Fit en Superunie Jong. Daarnaast wordt er bij Superunie veel georganiseerd zoals personeelsuitjes en borrels.
 • En bovendien een uitdagende functie bij een van de grootste spelers in de Nederlandse levensmiddelenmarkt.

 

Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar ervaring met OutSystems, inclusief Reactive web development.
 • Begrip van ontwikkelingsprocessen met behulp van low-code oplossingen zoals OutSystems.
 • Kennis van HTML, CSS en/of JavaScript.
 • Inzicht in bedrijfsprocessen en hoe deze zich verhouden tot Cloud-toepassingen (PaaS/SaaS) en maatwerkapplicaties.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Neem contact op!

Leona van Leeuwen
HR Assistent

Solliciteer hier!

Meer informatie of direct solliciteren?

Ga jij deze uitdaging met ons aan en wil je deze rol van Software Test Engineer verder vorm geven? Solliciteer dan vandaag nog door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Leona van Leeuwen, Human Resources via +31 (0) 345-686666 of humanresources@superunie.nl

Vacature formulier

 • Sleep bestanden hierheen of
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie zijn wij?

Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Toch zijn de meeste mensen wel eens in aanraking geweest met onze producten. Als inkoopcollectief voor 12 retailorganisaties (Boni, Boon Food Group, DekaMarkt, Dirk, Hoogvliet, Jan Linders, Nettorama, Plus/Coop, Poiesz, Sligro Food Group Nederland, Spar en Vomar) hebben namelijk een grote impact op het Nederlandse supermarktlandschap.

Samen staan wij sterk. Vanuit die gedachte zijn wij meer dan vijfenzestig jaar geleden ontstaan. Als centrale inkooporganisatie vinden we het belangrijk om een zo goed mogelijke samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen de 12 aangesloten Retail organisaties de concurrentie aan en de consument bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit. Dit doen we nu met zo’n 125 collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Beesd. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.superunie.nl.