32 - 40 uur
Beesd (Hybride)
Solliciteer nu!

De functie

Senior Controller

Afdeling Finance & Control

Bij Superunie is verduurzaming en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk aspect in onze dagelijkse werkzaamheden. Als een van de grootste spelers in de Nederlandse levensmiddelenmarkt streven wij naar impact maken op het milieu en de samenleving. Ben jij die gedreven, ondernemende controller die graag zijn horizon verbreedt; voldoening haalt uit het optimaliseren van processen en graag deelneemt aan uiteenlopende projecten? Lees dan snel verder.

 

Wat ga je doen?
Als Senior Controller bij Superunie draag je bij aan de bedrijfsprestaties het verbeteren van de organisatie rondom de (financiële) processen en het IT-systeem en ben je bovendien verantwoordelijk voor het bonus (controle) proces bij Superunie waar aanzienlijke bedragen mee gemoeid zijn voor onze leden. Je speelt in op actuele ontwikkelingen en je neemt daarom deel aan diverse projecten.

Een selectie uit jouw werkzaamheden:

 • Je denkt mee over het verbeteren van dashboards en onderzoekt procesoptimalisaties.
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies.
 • Je richt in nauwe samenwerking processen efficiënt en effectief in.
 • Je speelt een belangrijke rol bij actuele ontwikkelingen en neemt deel aan projecten.
 • Fungeren als sparringpartner voor de Manager Finance & Control en het aansturen van de junior controller.

 

Het team
Je bent onderdeel van de afdeling Finance & Control. Deze bestaat uit 11 collega’s onder leiding van een manager. Je ondersteunt en adviseert de teams financial control en supply chain control. Het is een hechte afdeling waarbij samen gewerkt wordt aan het beste resultaat en tegelijk naar elkaar omkijken, kennis delen en elkaar graag verder willen helpen.

 

Wat breng je mee?
Je bent een gedreven controller die geen uitdaging uit de weg gaat. Vanwege je brede en nieuwe rol binnen de organisatie leg je snel en makkelijk contact met collega’s en onze leden. Dat je voor iedereen een fijne gesprekspartner bent vinden wij daarom belangrijk. Verder weet jij met jouw manier van communiceren mensen mee te krijgen en raak je niet snel van slag door uitdagende situaties. Jij gaat juist op zoek naar oplossingen en toont verder eigen initiatief door eigen doelen op te stellen.

 

Daarnaast beschik je over:

 • HBO/WO werk- en denkniveau met een (afgeronde) opleiding in een financieel economische richting.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Denk aan een rol als business of financial controller.
 • Probleemoplossend vermogen en toont initiatief.
 • Kennis van Excel op gevorderd niveau.
 • Je hebt affiniteit met en kennis van BI.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Een relatief nieuwe functie waar je de ruimte krijgt om deze in nauwe samenwerking met de manager zelf vorm te geven. Superunie is een stabiele en met zo’n 125 collega’s een relatief kleine organisatie. We kennen elkaar en er wordt regelmatig iets georganiseerd. We doen het echt samen.

Verder bieden wij:

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Pensioenopbouw met een beperkte eigen bijdrage van 4,5%.
 • 25 vakantiedagen + 6 atv dagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld.
 • Bij Superunie werken we hybride. Om goed thuis te werken heb je keuze uit veel thuiswerkvoorzieningen (denk hierbij aan een laptop, sta/zit bureau, bureaustoel, extra scherm etc.).
 • Internetvergoeding van €48,- netto per maand.
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer of een thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag als je thuiswerkt.
 • Een uitgebreid trainingsaanbod en de mogelijkheid tot het volgen van individuele opleidingen/trainingen.
 • Deelname aan Superunie Fit en Jong Superunie. Daarnaast wordt er bij Superunie veel georganiseerd zoals personeelsuitjes en borrels.
 • En bovendien een uitdagende functie bij een van de grootste spelers in de Nederlandse levensmiddelenmarkt.

Neem contact op

Lammieke Poolen
HR Business Partner

Solliciteer hier!

Meer informatie of direct solliciteren?
Hebben we je enthousiasme gewekt voor deze vacature? Solliciteer dan door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Leona van Leeuwen, HR Assistent, via 0345-686666 of stuur een mail naar humanresources@superunie.nl

 • Drop files here or
  Max. file size: 15 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Wie zijn wij?
  Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Toch zijn de meeste mensen wel eens in aanraking geweest met onze producten. Als inkoopcollectief voor 11 retailorganisaties (Boni, Boon Food Group, DekaMarkt, Dirk, Hoogvliet, Nettorama, Plus/Coop, Poiesz, Sligro Food Group Nederland, Spar en Vomar) hebben namelijk een grote impact op het Nederlandse supermarktlandschap.

  Samen staan wij sterk. Vanuit die gedachte zijn wij meer dan vijfenzestig jaar geleden ontstaan. Als centrale inkooporganisatie vinden we het belangrijk om een zo goed mogelijke samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen de 11 aangesloten Retail organisaties de concurrentie aan en de consument bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit. Dit doen we nu met zo’n 125 collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Beesd. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.superunie.nl.