32 - 40 uur
Beesd
Solliciteer nu!

De functie

Specialist Duurzame Handel

Afdeling Product Integriteit en Duurzame Handel

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan binnen een snelle en uitdagende omgeving in de levensmiddelenbranche en heb je ervaring met het onderhouden, bewaken en borgen van het sociale- en milieu compliance van producten en kennis van thema’s zoals circulaire verpakkingen, leefbaar inkomen, ontbossing en kinderarbeid? Ben je klant- en servicegericht? Heb je een analytisch en logisch denkvermogen? En ben je een teamplayer? Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

De functie:

De Specialist Duurzame Handel (SDH) voert samen met de Procesmanager Duurzame Handel (PDH) de werkzaamheden voor de uitvoering van het duurzaamheidsbeleid van Superunie uit.
Superunie wil het voortouw blijven nemen op weg naar duurzame handel: transparante, veilige, gezonde en diervriendelijke ketens én minder of circulaire verpakkingen. Superunie zoekt hiervoor actief de samenwerking met de hele keten op zodat Superunie de mensenrechten en het milieu maximaal kan beschermen. Superunie wil hierbij transparant zijn over de te nemen/genomen activiteiten op weg naar duurzame handel en zal hierover communiceren/communiceert over hetgeen wat Superunie doet.

 

Jij:

 •  Kijkt vooruit en pikt tijdig nieuwe ontwikkelingen op
 • Kan zelfstandig werken, ook onder druk
 • Hebt een proactieve houding, bent in staat om vanuit een gezamenlijke doelstelling oplossingen te ontwikkelen en voor te dragen
 • Hebt een hands on mentaliteit
 • Hebt een relevante HBO opleiding
 • Hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare of aanverwante functie op het vakgebied van duurzaamheid/duurzame handel/MVO
 • Hebt ervaring met projectmatig werken
 • Hebt ervaring met (het opzetten) het monitoren en rapporteren van data
 • Hebt een sterke affiniteit met de ‘food’-branche
 • Hebt een commerciële inslag

Wij:

Superunie is een professionele en betrokken werkgever met korte communicatielijnen. Je maakt deel uit van een sterk, ambitieus en enthousiast team in een informele werksfeer waar het hebben van assertiviteit en humor op prijs wordt gesteld. Een passend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maakt het aanbod compleet.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op

Cindy Verhoeven, Procesmanager Duurzame Handel
Cindy Verhoeven
Procesmanager Duurzame Handel

Solliciteer hier!

Ben jij de enthousiaste professional die Superunie zoekt? Stuur dan een motivatie met CV t.a.v. Paul van Hooren, Manager Product Integriteit via e-mailadres: vacature@superunie.nl. Voor vragen of een toelichting op deze vacature kun je contact opnemen met Cindy Verhoeven, Procesmanager Duurzame Handel, tel: 0345 – 686 513. Voor meer informatie zie www.superunie.nl.

 • Sleep bestanden hierheen of