32 - 40 uur
Beesd
Solliciteer nu!

De functie

Supply Chain Expert

Afdeling Supply Chain

Met ruim 220.000 producten, 750 leveranciers en 12 verschillende leden staat onze afdeling Supply Chain iedere dag weer voor een mooie uitdaging. Het Supply Chain Team zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van de producten op rolletjes verloopt. Als Supply Chain Expert heb je een belangrijke rol binnen het team. Je regisseert de keten en zorgt voor een optimale inrichting van de supply chain voor jouw product categorieën.

Een functie met veel verantwoordelijkheid, maar ook veel uitdaging. Wil jij werken bij een van de grootste spelers in de Nederlandse levensmiddelenmarkt? Bekijk dan de vacature.

Wat ga je doen?
Als Supply Chain Expert ben jij verantwoordelijk voor de (her)inrichting van de product-keten, dit is de reis van het product van leverancier naar supermarkt. Hierbij vervul je enerzijds een projectmatige rol waarbij de inrichting van de keten en de wijze van samenwerking met de leveranciers centraal staat, anderzijds ben je intern consultant en definieer je de behoeften vanuit Superunie en onze leden en weet deze te vertalen richting de leverancier. Je bouwt bruggen tussen (betrokken) interne afdelingen, Superunie leden, leveranciers en logistiek dienstverleners. Kortom een afwisselende functie waarbij je te maken krijgt met verschillende belangen die jij afweegt en omzet naar een win-win voor alle betrokkenen.

Jouw team
Je komt te werken binnen het Supply Chain team, welke bestaat uit 4 experts, 5 planners een analist en 2 mutatiemedewerkers. Het team wordt aangestuurd door de Manager Supply Chain.

Wat krijg je ervoor terug?
Een functie binnen een bedrijf met veel impact op het Nederlandse supermarktlandschap. Als Supply Chain Expert krijg jij veel verantwoordelijkheid en kun je echt je steentje bijdragen. Je werkt samen met grote supermarktketens en leert in korte tijd veel over de dynamische branche waarin wij opereren.

Bij Superunie kun je rekenen op een marktconform+ salaris, wil je exact weten hoe dit zit? Stuur gerust een bericht of pak de telefoon.

Daarnaast gelden de volgende voorwaarden:

 • 8% vakantiegeld
 • internetvergoeding van €48,- netto per maand
 • 25 vakantiedagen en 6 atv dagen (bij fulltime dienstverband)
 • Een passende reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag wanneer je thuiswerkt
 • Superunie Fit, waarbij je 1 à 2 keer in de week fitness lessen kunt volgen
 • De mogelijkheid om thuis goed te werken. Hiervoor heb je keuze uit veel thuiswerkvoorzieningen (denk hierbij aan laptop, sta/ zit bureau, bureaustoel, extra scherm etc.)
 • Een uitgebreid trainingsaanbod en mogelijkheid tot het volgen van individuele opleidingen/ trainingen.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd, bijvoorbeeld Supply Chain Management en je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring op het gebied van Supply Chain projectmanagement en optimalisatie trajectenplanning in de retail logistiek
 • Je bent nauwkeurig en je kunt goed hoofd- van bijzaken onderscheiden.
 • Je bent proactief en zoekt actief de samenwerking met de rest van het team en onze leveranciers
 • Je kunt op verschillende niveaus communiceren en weet anderen op een natuurlijke manier te beïnvloeden
 • Je hebt een proactieve, pragmatische houding gericht op het oplossen van issues
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bent bekend met actuele ICT systemen
 • Je hebt kennis van Slimstock

Neem contact op

Hans Savenije
Supply Chain Manager

Solliciteer hier!

Meer informatie of direct solliciteren?
Ben je na het lezen van deze tekst enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan vóór 16 oktober op de functie Supply Chain Expert door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Hans Savenije via 0345 – 686666 of mail naar vacature@superunie.nl.

 • Sleep bestanden hierheen of
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie zijn wij?

Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Toch zijn de meeste mensen wel eens in aanraking geweest met onze producten. Als inkoopcollectief voor 12 supermarktketens hebben wij namelijk een grote impact op het Nederlandse supermarktlandschap.

Samen staan wij sterk. Vanuit die gedachte is zestig jaar geleden ook Superunie ontstaan. Als centrale inkooporganisatie vinden wij het belangrijk om een zo goed mogelijke samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen de 12 aangesloten Retail organisaties de concurrentie aan en de consument bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit. Wil je meer weten over Superunie? Kijk dan op www.superunie.nl