Meer over Vomar Voordeelmarkt B.V.

Vomar Voordeelmarkt is al sinds 1968 een echt familiebedrijf. Met 94 winkels in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht behoort Vomar al jaren bij de snelst groeiende supermarkten van Nederland. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in Alkmaar. Daarnaast heeft Vomar in Alkmaar ook een eigen warme bakkerij en eigen slagerij.

De formule VOMAR

Aan de basis van de formule van Vomar Voordeelmarkt staan 3 garanties: de laagste prijs, de beste kwaliteit en de snelste service. Bij Vomar gaan een lage prijs en de beste kwaliteit écht hand in hand. We produceren zoveel mogelijk producten (brood en vlees) zelf en kunnen zo de kosten laag houden en toezien op de kwaliteit.

Onze missie

Vomar is dé kwaliteitsdiscounter van Nederland. Hoe wij dit kunnen garanderen? Eigenlijk is het heel simpel: we gedragen ons als echte kruideniers. Alles wat we niet uitgeven, hoeven we later ook niet terug te verdienen. Door deze lage-kosten-filosofie kunnen we de prijzen van onze producten dus ook zeer laag houden. Zonder ooit in te leveren op de kwaliteit.

We laten dan ook zien dat discount en duurzaam heel goed samen gaat. We zijn zuinig met energie, grondstoffen en onze omgeving. En zo kunnen we weer éxtra zuinig zijn met ons geld. Want alles wat wij besparen is niet alleen beter voor de wereld, maar ook voor de portemonnee van de consument. En daarom kunnen wij met trots zeggen: Vomar kost niet de wereld!

Onze ambitie

Lekker eten en drinken: daar werken we elke dag aan om ervoor te zorgen dat dit voor iedere portemonnee betaalbaar blijft. We willen een zo goed mogelijke supermarkt zijn die klanten een prettige ervaring biedt, altijd beschikbaar is en klanten niet teveel laat betalen voor producten die ze iedere dag nodig hebben.

Contactgegevens

Opaalstraat 15
1812 RH Alkmaar

Postbus 1100
1810 KC Alkmaar

Tel: 072-7502200

Medewerker van Vomar Supermarkt

‘Denk je aan voordelig lekker boodschappen doen? Dan denk je aan Vomar’

Chantal Dane, Marketing Manager Vomar Voordeelmarkt B.V.

Vomar Voordeelmarkt B.V. in cijfers

97

Vomar Voordeelmarkten

1968

Opgericht door
de familie Zwanenburg

Ruim 10.000

Medewerkers