Onze merken

Superunie verzorgt voor haar leden een complete Eigen Merk range van diepvriesgroente tot vruchtensappen en van bakmixen tot afwasmiddel. Je vindt deze producten in de winkels terug onder de labels: g’woon, 1 de Beste of Plus.

Naast deze overkoepelende merken zijn er ook merken die zich richten op een specifieke categorie. Alles voor je baby, dreumes of peuter vind je bijvoorbeeld in ons merk Bonbébé. En in het zuivelschap kom je ons merk Melkan tegen.

Lees onderstaand meer over een aantal van onze merken of klik door naar de websites per merk.

g’woon

G'woon biedt een uitgebreid assortiment aan dagelijkse producten van de beste kwaliteit. G’woon goed dus! Wie wil dat nu niet? Wat we beloven is g’woon goede producten voor gewone prijzen. We hebben producten die je dagelijks gebruikt en regelmatig op het boodschappenlijstje hebt staan. Van afbakbroodjes tot keukenpapier, van koffie tot olijfolie.

Bonbébé

Als kersverse ouder wil je natuurlijk alleen het allerbeste voor je kleintje. Bij Bonbébé helpen we je daar graag bij. Ons brede assortiment baby- en peuterproducten, van luiers tot verzorgingsproducten en van zuigelingenvoeding tot biologische maaltijden, zijn allemaal van de beste kwaliteit. Zo kan jij ontspannen genieten van je kindje, en hou je meer tijd over om samen te spelen, te ontdekken en te lachen!

Boodschappen

Elke maand ligt er weer een nieuw Boodschappen magazine voor je klaar bij je supermarkt, boordevol heerlijke recepten en handige keukentips. Helemaal gratis! Of je nou een simpel recept zoekt voor jezelf of juist wil uitpakken met een compleet weekendmenu voor familie, je vindt het in Boodschappen. Check voor inspiratie ook onze website met 6.000 recepten of onze socials.

Melkan

Melkan biedt lekkere zuivel die met liefde en plezier gemaakt is. En dat proef je. Niet alleen in de melk maar ook in de boter, kaas, kwark, yoghurt en toetjes waar je vrolijk van wordt. We vinden bewust genieten belangrijk en doen dat graag zo duurzaam mogelijk. Daarom zijn we trots op het keurmerk On the way to PlanetProof op een groot deel van ons assortiment.

First Choice Cola

Laat je overtuigen door de goede smaak. Na één keer proeven ben je om. Het First Choice Cola assortiment bevat de varianten Regular, Light en Zero Sugar. Verkrijgbaar in fles en blik.

Sense

Met Sense begint een bewuster leven op je boterham of in de pan. Zo zijn onze producten van nature rijk aan Omega-3 en bevatten onze kuipjes toegevoegd vitamine B1. Oftewel, goed voor een normaal behoud van cholesterolgehalte en goed voor het hart. Maar naast dat het heerlijk smaakt en goed is voor jou, kies je met Sense ook voor een betere morgen. Sense is namelijk 100% plantaardig en volledig palmolievrij. Lekker duurzaam dus. Zo ben je niet alleen goed bezig voor jezelf, maar ook voor het milieu.

Bio+

Bio+ producten zijn altijd biologisch. Want biologisch is goed voor de natuur, het dierenwelzijn en ook voor jou. Onze boeren maken niet of nauwelijks gebruik van kunstmatige-of chemische bestrijdingsmiddelen, de natuur kan grotendeels haar gang gaan en de dieren krijgen de rust en ruimte om op te groeien. Dat is voor ons heel natuurlijk!

Sum & Sam

Lekker en makkelijk, met échte Oosterse smaken. Wij, Sum & Sam, vinden dat iedereen Oosters kan koken. Op je eigen manier, met een beetje hulp van ons. Wij zorgen voor de beste producten en handige tips.