Artikelformulier

Superunie is aangesloten bij GS1 Nederland en accepteert alleen artikelgegevens welke via GS1 Datapool of een andere GDSN (Global Data Synchronisation Network) gecertificeerde database zijn aangeleverd. De GLN van Superunie is: 8710624900007.
Voor informatie over GS1 Nederland kan je contact opnemen met de GS1 Nederland Customer Support:

Telefoonnummer: 020-5113888
of via de website: http://www.gs1das.nl

Om je artikel formulier op een juiste manier te kunnen verwerken is het noodzakelijk alle velden in sectie 1 te vullen. Uitzonderingen zijn ‘houdbaarheids termijn’ (THT-termijn) en alcoholpercentage. Deze velden zijn optioneel.

In sectie 2 en 3 dien je de gegevens van de omverpakking(en) in te vullen. Bestaat het artikel uit slechts één eenheid, kan je volstaan met sectie 1 met toevoeging van de palletgegevens in sectie 2.
Sectie 4 wordt, indien nodig, gevuld door Superunie. Elke eenheid binnen de hiërarchie dient voorzien te zijn van een unieke EAN-code. Het is dus niet mogelijk dezelfde EAN-code voor verschillende eenheden te gebruiken.

Het statistieknummer kan je vinden op de internetsite van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek):
Voor het juiste statistieknummer verwijzen je naar de internet site van het CBS:
(www.cbs.nl)

of

https://www.cbs.nl/nl-nl/onze-diensten/methoden/classificaties/producten/goederennaamlijst-internationale-handel

Incomplete artikel formulieren zullen niet verwerkt worden in onze applicatie. Voor vragen kan je contact op nemen met onze gegevensbeheerder.