Welke services bieden wij aan?

Bij Superunie kopen we niet alleen dagelijks producten in met de beste/kwaliteit verhouding tegen de juiste prijs, maar bieden wij ook diverse services aan leden én leveranciers. Alle afdelingen hebben een eigen verantwoordelijk en met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor onze gezamenlijke missie; het inkopen van goederen en diensten van de beste kwaliteit tegen de juiste prijs.

 

 

Onze services

Inkoop

De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor het inkopen van alle A-merken, maar ook voor de ontwikkeling en inkoop van onze eigen merken en vers. Daarnaast houden zij zich onder andere bezig met contract management.

Data Management

Master Data Management zorgt voor een efficiënte centrale (Product) Master Data organisatie op “Best in Class” niveau, zodat er een eenduidige set aan artikelgegevens wordt opgebouwd ten behoeve van inkoop-, commerciële-, logistieke- en administratieve processen en analyses voor zowel de leden als Superunie.

Finance

Onze Financial Services zijn verantwoordelijk voor alle centrale betalingen en de verenigingsadministratie. Daarnaast is dit team verantwoordelijk voor de financiële rapportages van Marketing en Kwaliteit.

ICT

De ICT afdeling faciliteert de infrastructuur en applicaties, zodat deze veilig en beschikbaar zijn. Zo ondersteunen ze de bedrijfsprocessen en informatievoorziening van Superunie en haar leden maximaal.

Kwaliteit

Het team van Product Integriteit is onder andere verantwoordelijk voor de borging van de voedselveiligheid en de kwaliteitsbewaking van onze eigen merken en vers. Daarnaast spelen zij een grote rol in de verduurzaming van onze assortimenten.

Marketing

Het Marketing team houdt zich onder andere bezig met het verpakkingsdesign en de marketingondersteuning van eigen merken. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de uitgifte van het maandelijkse consumentenmagazine ‘Boodschappen’.

Supply Chain

De Supply Chain afdeling van Superunie houdt zich bezig met alle processen die betrekking hebben op het leveren van de juiste artikelen, in de juiste hoeveelheden, op het juiste moment aan de Superunie leden. Dit team is tevens het centrale aanspreekpunt voor meer dan 200 eigen merk leveranciers.