Inkoop op het hoogste niveau

Bij Superunie spelen we op Champions League niveau binnen het Nederlandse supermarkt landschap. Superunie koopt in bij meer dan 700 food-leveranciers in Nederland. Welke functie je ook bekleed binnen Superunie, je maakt altijd grote impact aangezien je direct invloed hebt op 1.650 vestigingen van de dertien Supermarktorganisaties die bij Superunie zijn aangesloten.

Naast dat we inkopen voor deze supermarkten, staat de wereld van FMCG (Fast moving consumer goods) nooit stil. Zo is Superunie bezig met thema’s als duurzaamheid, marketing, CO2-besparing binnen de Supply Chain keten en productveiligheid binnen onze kwaliteitsafdeling.

Superunie medewerkers op kantoor

Jouw toekomstige werkplek

De verschillende kantoorruimten zijn met open kantoortuinen ingericht. Deze open inrichting maakt dat je makkelijk contact legt met andere collega’s en er voldoende overlegmogelijkheden bestaan. Daarnaast zijn er enkele stilteruimtes waar je in alle rust geconcentreerd kan werken.

Foto van kantine Superunie

Competitieve arbeidsvoorwaarden

Superunie heeft competitieve arbeidsvoorwaarden. Bij een Champions-League speler vinden wij dat wij jouw een aantrekkelijk voorwaarden pakket moeten bieden. Wil je weten hoe het exact zit, neem dan even contact op met de verantwoordelijke persoon bij de desbetreffende vacature. Voor specifieke vragen hiernaar kan je contact opnemen met de verantwoordelijke persoon waarnaar wordt verwezen bij de openstaande vacature.

Werken en leren

Superunie investeert in jouw ontwikkeling. Er bestaan voldoende opleiding en trainingsmogelijkheden. Afhankelijk van je functie en ontwikkeling zal Superunie je helpen met je persoonlijke groei en een volgende stap in jouw loopbaan. Voor diverse functies werken we met externe trainingsbureaus waarbij ook individuele verzoeken, passend bij je functie, kunnen worden aangedragen.

Bij ons werk je gezond

Wij vinden gezondheid belangrijk. Er is daarom in het inpandige bedrijfsrestaurant iedere middag een gezonde lunch te verkrijgen. Zowel warme als koude lunchgerechten worden hier bereid. Doordat we gezamenlijk lunchen is er voldoende tijd om ook te socializen met collega’s. Naast gezonde maaltijden is er voor alle medewerkers ook koud mineraalwater te krijgen en er staat dagelijks vers fruit in het pand. Naast deze gezonde voedingsmogelijkheden stimuleert Superunie dat je voldoende beweegt. Zo is er een Superunie-Fit programma in samenwerking met een sportclub in Beesd. Je kan vrijwillig mee doen, waarbij Superunie een financiële bijdrage levert, zodat je tegen sterk gereduceerd tarief kan sporten na het werk.

Jong Superunie

Om jonge medewerkers inspiratie te bieden is er door enkele collega’s ‘Jong Superunie’ opgericht. Het doel van Jong Superunie is om te verbinden en inspireren. Iedere medewerker tot 35 jaar jong, kan deelnemen aan Jong Superunie. Vier keer per jaar wordt een inspirerende middag georganiseerd. Dit kan een bezoek zijn aan een branche gerelateerde onderneming, een Superunie lid op locatie bezoeken maar ook een barbecue workshop. En dit allemaal tijdens werktijd!

De directie draagt Jong Superunie een warm hart toe. De mening van de jongere generatie wordt als zeer waardevol beschouwd, waarmee je direct invloed kan uitoefenen binnen de bedrijfsvoering.

 

Kantoor Superunie in Beesd

Te bereiken met auto of trein

Superunie is centraal gelegen in Nederland, aan de A2 houdt Superunie kantoor in Beesd (tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch). Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Superunie goed bereikbaar. Beesd heeft een eigen treinstation, dat vanuit ’s-Hertogenbosch 30 minuten en vanuit Utrecht in 35 minuten te bereizen is. Bekijk Superunie op de kaart.

Leuk om te weten

Heb je een elektrische auto? Het is mogelijk gratis je elektrische auto op te laden tijdens kantooruren. Zo zijn er verschillende laadpalen beschikbaar.

Ben je een liefhebber van wijn? Dan kan je tegen inkoopprijs de door Superunie ingekochte wijnen voor eigen gebruik bestellen. Deze worden gratis in Beesd op kantoor afgeleverd.

Heb je online privéaankopen gedaan? Dan is het geen probleem je pakketje op kantoor te laten afleveren.

Aangezien we in de food-branche werkzaam zijn, worden er vaak monsters getest. Is er iets over, dan wordt dit onder alle collega’s verdeeld.

Buiten de zaken die Superunie als werkgever aanbied, heerst er ook een gezonde work-life balance. Er wordt op eigen initiatief veel georganiseerd, zoals een jaarlijkse ski trip en de drukbezochte vrijdagmiddagborrel.