Cultuur

Bij Superunie maken we samen het verschil. Door centraal in te kopen voor onze leden, 13 onafhankelijke retail organisaties, stellen wij hen in staat om te concurreren in een zeer competitieve markt.

Als vereniging staat het collectief denken en doen centraal en dat zie je terug in ons resultaat én in onze cultuur. Wij kopen niet alleen gezamenlijk in, wij delen ook gezamenlijke verantwoordelijkheid en vieren samen onze successen. Je  staat er bij Superunie dus niet alleen voor. Ons resultaat kan enkel behaald worden door elke dag opnieuw een teamprestatie te leveren.

Onze gedeelde waarden vormen de basis om iedere dag verantwoorde producten tegen de juiste prijzen in te kopen. Daar draagt iedereen binnen Superunie aan bij.

Als Superunie medewerker voel je je betrokken bij de organisatie, je collega’s en de ontwikkelingen in de markt. Je hebt hart voor de zaak en spant je in om doelen te behalen. Om de beste in de markt te zijn, is het onze ambitie om dan ook altijd te streven naar de best mogelijke deal; fair, transparant en met wederzijds respect. Dit vraagt om een hoog niveau aan professionaliteit en vakkundigheid van het team.

Onze prestaties blijven in de markt niet onopgemerkt. De Industriebutie Awards voor Beste Inkoopmanagement die wij in 2015, 2016, 2017 én 2018 in de wacht hebben gesleept, zijn een kroon op ons werk.

Wil je meer weten over werken bij Superunie, lees dan hier verder.

Wil je hier ook aan bijdragen?

Klik dan hier om naar onze openstaande vacatures te gaan of mail voor een open sollicitatie naar vacature@superunie.nl.

Trots, verbonden en professioneel!

Drie woorden die kenmerkend zijn voor Superunie en die wij breed uitdragen. Als medewerker ben je niet alleen trots op behaalde resultaten, je wil het beste beter maken. Met ongeveer 100 collega’s ben je verantwoordelijk voor een inkoopwaarde van zo’n 7,5 miljard euro. Daarmee vormen we een belangrijke rol in de continuïteit van onze leden en vele van hun (lokale) ondernemers.