Inkoop

De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor het inkopen van alle A-merken, maar ook voor de ontwikkeling en inkoop van onze eigen merken en vers. Daarnaast houden zij zich onder andere bezig met contract management.

Product Integriteit

Het team van Product Integriteit is verantwoordelijk voor voedselveiligheid, productkwaliteit en verduurzaming van alle eigen merken (inclusief het gehele vers-assortiment) die Superunie inkoopt.

Marketing

Het Marketing team houdt zich onder andere bezig met de strategie, het verpakkingsdesign, de communicatie en activatie van de Superunie merken zoals G’woon, Melkan, First Choice, Bon Bébé en Sum & Sam. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitgifte van het maandelijkse consumentenmagazine ‘Boodschappen’.

Master Data Management

Producten kopen online of in de supermarkt doen we allemaal wel eens. Maar welke informatie is er eigenlijk nodig om dat artikel daar te krijgen en hoe betrouwbaar is deze informatie? Onze Master Data Management afdeling is de hele dag druk om de kwaliteit van de artikeldata te verbeteren. Dit doen zij met behulp van ons platform adam en veel afstemming met onze leveranciers en leden. Op deze manier zorgen wij dat onze processen foutloos verlopen en onze klanten een goede keus kunnen maken.

Supply Chain

De Supply Chain afdeling van Superunie houdt zich bezig met alle processen die betrekking hebben op het leveren van de juiste artikelen, in de juiste hoeveelheden, op het juiste moment aan de Superunie leden. Dit team is tevens het centrale aanspreekpunt voor meer dan 250 verschillende leveranciers.

Financial Services

Onze Financial Services zijn verantwoordelijk voor alle centrale betalingen en de verenigingsadministratie. Daarnaast is dit team verantwoordelijk voor de financiële rapportages van Marketing en Kwaliteit.

ICT

De ICT afdeling faciliteert de infrastructuur en applicaties, zodat deze veilig en beschikbaar zijn. Zo ondersteunen ze de bedrijfsprocessen en informatievoorziening van Superunie en haar leden maximaal.