Meer over Detailresult Groep N.V.

Detailresult Groep N.V. (DRG), een bedrijf van families, exploiteert de formules Dirk en DekaMarkt. We werken dag in dag uit om het leven van klanten en elkaar iets mooier te maken. Door het aanbieden van een betaalbaar en duurzaam geproduceerd assortiment. Met tomeloze inzet om klanten meer service en gemak te bieden. En, in een fijne en verantwoorde werkomgeving voor al onze medewerkers.

Detailresult Groep N.V heeft behalve diverse supermarktformules ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, verscentrales en transport. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen.

De formules Dekamarkt en Dirk

DekaMarkt
Dirk Kat opent in 1941 een kruidenierszaak. Hij opent in 1949 onder de naam Kijkgrijp in Velsen-Noord zijn eerste zelfbedieningswinkel. Het familiebedrijf DekaMarkt heeft 81 winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Bezorgservice (online boodschappen doen) en een tankstation zijn onderdelen van het bedrijf. De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep N.V.

Dirk
Dirk van den Broek is een familiebedrijf met een rijke historie. Gestart op de melkkar door Amsterdam, met in 1942 de eerste melkzaak en tot op de dag van vandaag één van de bekendere merken in Nederland. De 123 vestigingen zijn verspreid over Nederland. De kerngebieden zijn Noord- en Zuid-Holland. Daarnaast heeft Dirk ook supermarkten in Utrecht, Overijssel, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Friesland en Zeeland. Dirk is een supermarkt met een sterke focus op prijs-kwaliteit, met zeer scherpe acties die voor de klant voordelig zijn.

Onze missie

Detailresult Groep wil klanten inspireren en verrassen met vernieuwende en onderscheidende formules en maximaal voordeel bieden op het gebied van prijs/kwaliteitverhouding, assortiment, service en gemak. Dat is de manier om continuïteit op de lange termijn te waarborgen en een aantrekkelijke formule te blijven.

Onze ambitie

Wij hebben de ambitie om het met onze winkels beter te doen dan andere formules en van betekenis te zijn voor klanten en hun leefomgeving.

Contactgegevens

Detailresult Groep N.V. in cijfers

204

Supermarkten

5.4 %

Marktaandeel

2009

Ontstaan door de fusie tussen
DekaMarkt en Dirk van den Broek

20.147 fte

Medewerkers