Meer over Hoogvliet Super B.V.

Hoogvliet is een supermarktketen met vestigingen in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het distributie- en servicecentrum, de bakkerij en centrale slagerij bevinden zich in Bleiswijk. In de eigen bakkerij van Hoogvliet wordt meerdere keren per dag vers, ambachtelijk brood gebakken voor alle vestigingen. De organisatie telt ruim 6.000 medewerkers.

De formule Hoogvliet

Hoogvliet is een service-discounter met de laagste prijzen in de buurt.

Onze missie

Hoogvliet is een zelfstandige supermarktorganisatie die haar klanten en medewerkers méér dan tevreden stelt door continu bewezen de goedkoopste te zijn, door producten en service van een uitstekende kwaliteit te bieden in een prettige winkelomgeving, zowel offline als online, en door haar winst te delen met alle medewerkers.

Onze ambitie

De verwachtingen van onze klanten continu overtreffen.

Contactgegevens

Facetlaan 6
2665 NR Bleiswijk

Postbus 8
2665 ZG Bleiswijk

Tel: 088-4571000

''Als familiebedrijf zien wij als geen ander wat families nodig hebben. Daarom houden we ons al jaren aan de belofte om de boodschappen voor iedere familie zo goed en zo goedkoop mogelijk te maken. En goed betekent niet alleen lekker en gezond, maar ook verantwoord en duurzaam. We zijn daarom ontzettend trots dat ons distributie- en servicecentrum in Bleiswijk op de Internationale BREEAM Awards 2022 bekroond is met zowel de juryprijs als de publieksprijs voor het duurzaamste gebouw ter wereld dat in 2021 met BREEAM gecertificeerd is. ''

Dave Pieterse (Algemeen Directeur) 

Hoogvliet Super B.V. in cijfers

71

Hoogvliet Supermarkten

1968

Opgericht door
Leen Hoogvliet

Ruim 6.000

Enthousiaste medewerkers

2 %

Marktaandeel