Meer over Sligro Food Group N.V.

Sligro Food Group bestaat uit specifiek op de foodservicemarkt gerichte bedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non food producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens.

Onze formules

In Nederland is Sligro marktleider in foodservice en richt zich met een landelijk netwerk van Sligro zelfbedieningsgroothandels en bezorgcentra op de foodservicemarkt, pompstations, het midden- en kleinbedrijf, kleinschalige retailbedrijven en de institutionele markt. Van Hoeckel richt zich als specialist specifiek op de institutionele markt, waar Sligro alle overige segmenten bedient. In de stadsregio Amsterdam wordt gewerkt met de groothandelsformule ‘De Kweker’. In een strategisch partnership met Heineken verzorgt Sligro de exclusieve distributie van de Heineken fustbieren in Nederland. In België richt JAVA Foodservice zich vanuit Rotselaar binnen de Belgische foodservicemarkt primair op de marktsegmenten institutioneel, bedrijfscatering en hotelketens. Sligro-ISPC levert innoverende en kwalitatieve food en non-food producten aan de gastronomische professional, de overige horecamarkt, grootverbruikers en KMO. Sligro-ISPC beschikt over gecombineerde zelfbedienings- en bezorggroothandels in Antwerpen, Gent en Luik.

Productiefaciliteiten

Sligro Food Group heeft eigen productiefaciliteiten voor gespecialiseerde convenienceproducten en verse vis. Daarnaast zijn er deelnemingen in verspartners voor vlees, wild & gevogelte en brood & banket, die zowel de Nederlandse als de Belgische markt bedienen.

Kompas

Iedere professional in food écht verder brengen!

Contactgegevens

Kaasafdeling Sligro Supermarkt

“Ik adviseer je graag bij het samenstellen van de perfecte kaasplank!”

Maikel Rijvers, kaasspecialist Sligro Bergen op Zoom

Sligro Foud Group N.V. in cijfers

66

Sligro
Groothandels

25 %

Marktaandeel
in Nederland

1935

Opgericht door
Abel Slippens

Ruim 3.900

Enthousiaste Medewerkers