Meer over Sligro Food Group N.V.

Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non food producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens.

Onze formules

In Nederland is Sligro marktleider en richt zich met een landelijk netwerk van Sligro zelfbedieningsgroothandels en bezorgcentra op groot- en kleinschalige horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompstations, het midden- en kleinbedrijf, kleinschalige retailbedrijven en de institutionele markt. In de stadsregio Amsterdam gebeurt dit ook met de groothandelsformule ‘De Kweker’. Van Hoeckel is totaalleverancier van eten en drinken in de zorgmarkt. Bouter is binnen Sligro Food Group de specialist in advisering, ontwerp, inrichting en onderhoud van professionele keukeninrichtingen.

In België richt JAVA Foodservice zich binnen de Belgische foodservicemarkt primair op de marktsegmenten institutioneel, bedrijfscatering en hotelketens. ISPC is de horecaspecialist en levert innoverende en kwalitatieve food en non-food producten aan de gastronomische professional. ISPC beschikt over gecombineerde zelfbedienings- en bezorggroothandels in Gent en Luik. In Antwerpen staat de eerste vestiging van de groothandelsformule Sligro-ISPC.

Onze missie

Wij willen lekker, goed en eerlijk eten voor alle Nederlandse en Belgische foodprofessionals en hun klanten bereikbaar maken.

Onze ambitie

Sligro Food Group is dé onbetwiste marktleider in foodservice en dé referentie op Good Food in de Benelux door uit te blinken in klantbeleving en rendement. Klaar voor internationale expansie.

Contactgegevens

Kaasafdeling Sligro Supermarkt

“Ik adviseer je graag bij het samenstellen van de perfecte kaasplank!”

Maikel Rijvers, kaasspecialist Sligro Bergen op Zoom

Sligro Foud Group N.V. in cijfers

60

Sligro
Groothandels

25 %

Marktaandeel
in Nederland

84 jaar

Geleden opgericht door
Abel Slippens

4.056 fte

Medewerkers