Meer over SPAR Holding B.V.

SPAR is de winkel voor jouw dagelijks gemak. Met ca. 13.500 winkels in 48 landen is SPAR één van de grootste foodretailers ter wereld en altijd in de buurt. Nederland telt ruim 355 zelfstandige SPAR winkels, gerund door ondernemers. Zij doen er iedere dag alles aan om het jou gemakkelijk te maken. Onze winkels hebben een uitgekiend (vers) assortiment voor elk moment van de dag. Je vindt het bij SPAR!

De formule SPAR

De 450 SPAR winkels vind je vooral in kleinere plaatsen, wijken en buurten, je vindt ze bij tankstations, maar ook in de binnenstad en op de campus van universiteiten. Onze winkels staan dus op centrale plaatsen, zodat ze toegankelijk zijn voor onze verschillende klanten. SPAR is dé plek waar je op ieder moment van de dag vindt wat je nodig hebt. Van de beste versproducten tot overheerlijke kant-en-klaar maaltijden. Lokale ondernemers staan er voor je klaar en bieden je vanzelfsprekend de helpende hand.

Onze missie

SPAR draagt op eigen wijze bij aan de kwaliteit van jouw leven. Hier en nu. Dat zit ‘m in de kleine dingen. Voor elk moment van de dag eten van goede kwaliteit en een vriendelijk woord. Je vindt het bij SPAR!

Onze ambitie

betrokken Je dagelijkse boodschappen zoek je natuurlijk in de buurt. Als winkel voor dagelijks gemak zorgt SPAR voor leven in de brouwerij. Je ontmoet er je buurtbewoners, het is er gezellig. Samen met onze klanten zorgen de SPAR winkels voor een buurtgevoel. Onze medewerkers zijn bovendien oprecht betrokken. Dat zie je aan alles. Ze bieden altijd een helpende hand, zijn in voor een praatje en hun vriendelijkheid komt recht uit het hart. verrassend makkelijk Een kakelvers ei op zondagochtend (of wat later op de dag…), frisse lakens om onder te slapen, een perfect kopje koffie. Het zijn de kleine dingen die het doen. Gemak dient de mens, vinden we bij SPAR. Daarom zijn onze winkels altijd in de buurt, toegankelijk voor iedereen. Hier bieden we jou een gevarieerd assortiment op ieder moment van de dag. Bij SPAR vind je bovendien snel wat je zoekt, want alles wat je nodig hebt voor een gezond ontbijt, late lunch of gezellige borrel ligt al bij elkaar. Onze winkels zijn namelijk ingericht op verschillende (eet)momenten. Wel zo gemakkelijk! slagvaardig

Op eigen wijze versterken we de leefbaarheid van dorpen, wijken en buurten. Met onze winkels dragen we bij aan de kwaliteit van leven van onze klanten. We maken duidelijke (voor)keuzes, zodat het voor onze klanten een beetje makkelijker wordt. Zodat zij kunnen genieten van het hier en nu. De winkel voor dagelijks gemak, dat is SPAR!

Contactgegevens

Zijlweg 18 5145 NR Waalwijk Postbus 50 5140 AB Waalwijk Tel: 088-4457777

 
Medewerker Spar Supermarkt

“Iedere dag werken mijn team en ik met veel plezier aan een mooie, schone en klantvriendelijke stadswinkel. We bieden – onder meer – een compleet en verfrissend to go-assortiment, dus naast kwaliteit is snelheid heel belangrijk. Ik vind het belangrijk dat klanten graag bij ons binnenlopen en tevreden weer naar buiten gaan.”

Djordy de Nooijer, SPAR ondernemer

SPAR Holding B.V. in cijfers

455

SPAR winkels

1932

Opgericht door
Adriaan van Well

Ruim 4.00

Enthousiaste Medewerkers