24 - 40 uur
Beesd (Hybride)
Solliciteer nu!

De functie

Stagiair Employment Branding

Afdeling HR

Ben jij een enthousiaste student die gepassioneerd is door HR, marketing of communicatie? Superunie zoekt een gedreven stagiair die zich vol overgave stort op Employer Branding. Dit is dé gelegenheid om jezelf te bewijzen in een cruciaal en boeiend veld: het aantrekken en behouden van de beste medewerkers. Laat zien wat je in huis hebt en maak een impact die telt!

 

Wat ga je doen?
Je ondersteunt het HR-team met een diepgaand onderzoek naar Employer Branding. Je krijgt de kans om onze bedrijfscultuur van binnenuit te evalueren door collega’s te interviewen en je betrekt ook onze leden bij je onderzoek.

Het onderzoek bevat onder andere:

 • Een interne analyse: je evalueert de huidige perceptie van ons bedrijf bij je collega’s doormiddel van interviews en enquêtes. Daarnaast neem je ook onze leden bij je onderzoek.
 • Een marktonderzoek: je voert een onderzoek uit naar de huidige trends binnen employer branding. Je analyseert de markt naar activiteiten om talent trekken en te behouden.
 • Communicatie- analyse: je neemt onze huidige externe communicatie-uitingen onder de loep (denk aan vacatureteksten, vacaturewebsite, sociale media postst)
 • Adviesrapport: Op basis van je bevindingen schrijf je een advies en laat je ons weten waar we kunnen verbeteren. Ook help je ons op weg door een implementatieplan toe te voegen aan je adviesrapport.

 

Het team en de organisatie:
Superunie is een inkoopvereniging voor 11 food en foodservice bedrijven. Binnen Superunie zijn er 16 afdelingen zoals: inkoop, supply chain, product integriteit, brand & content, finance, MDM & support en ICT. Het HR-team bestaat uit een HR Business Partner en HR Assistent. Binnen dit onderzoek zullen jullie veel samenwerken en tussentijds de route gezamenlijk bepalen.

 

Wat bieden wij?
Een mooie stage binnen een bedrijf dat veel impact maakt op de Nederlandse foodmarkt. Daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden:

 • Een bruto stagevergoeding van € 600,- per maand
 • Internetvergoeding van €48,00 netto per maand
 • Bij Superunie kennen we het voordeel van hybride werken. Ook als stagiair kun je gedeeltelijk vanuit huis werken. Voor de dagen dat je op kantoor bent krijg je en reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer. Werk je thuis dan ontvang je €2,35 per dag.
 • Deelname aan Superunie Jong, een commissie binnen Superunie waarbij we leveranciers of leden bezoekt met aansluitend een leuke activiteit.

 

Wat breng je mee?
Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken. Vanwege je centrale rol heb je veel contact met collega’s en verschillende afdelingen maar ook met onze leden. Je vindt het leuk om onderzoek te doen en vanuit deze inzichten schrijf je een passend advies.

 • Je bent een derde- of vierdejaars HBO-student in bijvoorbeeld de richting marketing, communicatie of HR.
 • Je legt makkelijk contact met verschillende partijen.

 

Neem contact op

Leona van Leeuwen
HR Assistent

Solliciteer hier!

Meer informatie of direct solliciteren?
Hebben we je enthousiasme gewekt voor de stage Employment Branding? Solliciteer dan door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Leona van Leeuwen, Human Resources via +31 (0) 345-686666 of humanresources@superunie.nl

 • Drop files here or
  Max. file size: 15 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

   

  Wie zijn wij?

  Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Toch zijn de meeste mensen wel eens in aanraking geweest met onze producten. Als inkoopcollectief voor 11 retailorganisaties (Boni, Boon Food Group, DekaMarkt, Dirk, Hoogvliet, Nettorama, Plus/Coop, Poiesz, Sligro Food Group Nederland, Spar en Vomar) hebben namelijk een grote impact op het Nederlandse supermarktlandschap.

  Samen staan wij sterk. Vanuit die gedachte zijn wij meer dan vijfenzestig jaar geleden ontstaan. Als centrale inkooporganisatie vinden we het belangrijk om een zo goed mogelijke samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen de 11 aangesloten Retail organisaties de concurrentie aan en de consument bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit. Dit doen we nu met zo’n 125 collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Beesd. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.superunie.nl.