32 - 40 uur
Beesd (Hybride)
Solliciteer nu!

De functie

Verpakkingscoördinator

Afdeling Marketing

Wil jij ervoor zorgen dat bekende merken zoals G’woon, Melkan, Bonbébé, First Choice Cola, Sum & Sam, BIO+ en Sense een aantrekkelijke verpakking hebben? Als verpakkingscoördinator zorg je ervoor dat producten niet alleen hoogwaardig zijn verpakt, maar ook voldoen aan alle wet- en regelgeving, waardoor ze opvallen in de schappen van populaire supermarkten, zoals Plus, Hoogvliet en Dirk. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een van de grootste spelers in de Nederlandse levensmiddelenmarkt? Lees dan snel verder.

 

Wat ga je doen?

Superunie heeft meer dan 3000 producten verdeeld over de schappen van 11 leden in diverse supermarkten. Elk product verdient een hoogwaardige verpakking en hier kom jij in beeld. In de rol van verpakkingscoördinator ga je met enthousiasme aan de slag met nieuwe projectaanvragen voor verpakkingen en zorg je ervoor dat ze succesvol worden afgerond. Je bent verantwoordelijk voor het gelijktijdig coördineren van diverse verpakkingsprojecten, waarbij de gemiddelde doorlooptijd van een project 10 weken bedraagt.

Via een geautomatiseerd workflowsysteem doorloop je de verschillende stappen van elk verpakkingsproject. Het is jouw taak om elk project volledig te managen, van begin tot eind. Bijbehorende taken zijn onder andere het instrueren van de lithograaf, het waarborgen van de planning en het informeren van stakeholders over de voortgang van projecten. Gedurende het gehele projectproces heb je veel contact met interne stakeholders, zoals creatieve designcollega’s en de teams van kwaliteit en inkoop, evenals externe partijen zoals designbureaus, lithografen en fotografen. Samen streven jullie naar een mooi eindresultaat: een verpakking die voldoet aan de wettelijke vereisten en een aantrekkelijke uitstraling heeft. Tot slot is het aan jou om de fysieke verpakking nog eens grondig te beoordelen, zodat deze foutloos wordt geproduceerd en in de schappen verschijnt.

 

Jouw team

In de rol van verpakkingscoördinator combineer je werken op kantoor in Beesd met hybride mogelijkheden. Je maakt deel uit van ons team op de Brand & Contentafdeling, waar een informele sfeer heerst. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de strategie, het ontwerp en de kwaliteit van de verpakkingen voor alle merken. Binnen het team ben je lid van het trafficteam, dat bestaat uit een printspecialist, drie verpakkingscoördinatoren en de project- en trafficmanager, aan wie je rapporteert.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Je toekomstige collega’s genieten al jaren van hun werk hier en dat biedt jou een stabiele en plezierige werkomgeving. Maar dat is niet alles! Er liggen mooie kansen voor groei, vooral omdat Superunie voortdurend nieuwe merken introduceert die jouw expertise als verpakkingscoördinator nodig hebben.

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Pensioenopbouw met een beperkte eigen bijdrage van 4,5%.
 • 25 vakantiedagen + 6 atv dagen (bij een fulltime dienstverband) en je ontvangt 8% vakantiegeld.
 • Internetvergoeding van €48,- netto per maand.
 • Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer of een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag als je thuiswerkt.
 • Bij Superunie werken we hybride. Om goed thuis te werken heb je keuze uit veel thuiswerkvoorzieningen (denk hierbij aan een laptop, sta/zit bureau, bureaustoel, extra scherm etc.).
 • Een uitgebreid trainingsaanbod en de mogelijkheid tot het volgen van individuele opleidingen/trainingen.
 • Deelname aan Superunie Fit en aan Superunie Jong. Daarnaast wordt er bij Superunie veel georganiseerd zoals personeelsuitjes en borrels.
 • En bovendien een uitdagende functie bij een van de grootste spelers in de Nederlandse levensmiddelenmarkt.

 

Wat breng je mee?

Als planning, organisatie en nauwkeurigheid jouw sterke punten zijn, dan is deze rol echt iets voor jou. En aangezien deze functie om het coördineren van projecten draait, komt een flinke dosis energie goed van pas.

 • HBO-niveau (bijv. Has Food Innovation richting Packaging & Design of een vergelijkbare opleiding in marketing, commerciële economie of communicatie).
 • Je hebt 1-2 jaar werkervaring binnen Food of Retail.
 • Ervaring met projectmatig werken.
 • Kennis van printtechnieken is een pré.

Neem contact op

Leona van Leeuwen
HR Assistent

Solliciteer hier!

Meer informatie of direct solliciteren?

Hebben we je enthousiasme gewekt voor de functie van Verpakkingscoördinator? Solliciteer dan door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Leona van Leeuwen, HR Assistent, via 0345-686540 of stuur een mail naar humanresources@superunie.nl

 • Drop files here or
  Max. file size: 15 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Wie zijn wij?

  Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Toch zijn de meeste mensen wel eens in aanraking geweest met onze producten. Als inkoopcollectief voor 11 retailorganisaties (Boni, Boon Food Group, DekaMarkt, Dirk, Hoogvliet, Nettorama, Plus/Coop, Poiesz, Sligro Food Group Nederland, Spar en Vomar) hebben namelijk een grote impact op het Nederlandse supermarktlandschap.

  Samen staan wij sterk. Vanuit die gedachte zijn wij meer dan vijfenzestig jaar geleden ontstaan. Als centrale inkooporganisatie vinden we het belangrijk om een zo goed mogelijke samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen de 11 aangesloten Retail organisaties de concurrentie aan en de consument bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit. Dit doen we nu met zo’n 125 collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Beesd. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.superunie.nl.