40 uur
Beesd (Hybride)
Solliciteer nu!

De functie

(Senior) Inkoper A-Merk

Afdeling Inkoop

Ben jij een geboren onderhandelaar met een passie voor topmerken zoals Heineken, Coca-Cola en Calvé? Wil jij een cruciale rol spelen in het Nederlandse supermarktlandschap en werken met de meest geliefde merken? Dan is Superunie op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als (Senior) Inkoper A-Merk draag je de volledige verantwoordelijkheid voor een concurrerend productaanbod en de beschikbaarheid van A-merken binnen onze organisatie. Je bent de strategische spil in het inkoopproces en speelt een cruciale rol bij het onderhandelen met diverse leveranciers. Hierbij sluit je strategische deals die de beste condities en inkoopprijs garanderen.

Je ontwikkelt en presenteert gedegen inkoopstrategieën aan onze leden, waarbij je hen overtuigt van de toegevoegde waarde van de door jouw onderhandelde overeenkomsten. Jouw rol als verbindende schakel tussen Superunie, de leden en de leveranciers is essentieel om ervoor te zorgen dat onze producten efficiënt en effectief hun weg naar de winkels vinden. Wij werken daarbij graag fact based.

In deze functie krijg je de kans om de fijne kneepjes van het inkoopvak op het hoogste niveau toe te passen. Je hebt intensief contact met toonaangevende merken zoals bv. Tony Chocolonely, Coca-Cola en Unilever. Samen met de afdelingen Supply Chain, Business Control, Finance ben je medeverantwoordelijk voor de strategische samenstelling en continue verbetering van ons assortiment.

 

Jouw team en cluster

Je komt te werken in een gedreven team van denken en doeners die gaar voor de meest interessante oplossingen voor de leden. Je hebt veel contact met collega’s van andere afdelingen en je spart dagelijks met de Inkoop Coördinatoren die je ondersteunen bij onze fact based aanpak. Samen beheren jullie een pakket en zetten jullie je elke dag in voor het beste resultaat voor onze leden en leveranciers.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende inkopersrol op topniveau waarin je een cruciale rol speelt binnen de organisatie. Bij Superunie krijg je veel verantwoordelijkheid en invloed op onze strategische beslissingen. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Pensioenopbouw met een beperkte eigen bijdrage van 4,5%.
 • 25 vakantiedagen + 6 atv dagen (bij een fulltime dienstverband) en je ontvangt 8% vakantiegeld.
 • Internetvergoeding van €48,- netto per maand.
 • Keuze uit een mobiliteitsvergoeding of een leaseauto.
 • Thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag als je thuiswerkt.
 • Bij Superunie werken we hybride. Om goed thuis te werken heb je keuze uit veel thuiswerkvoorzieningen (denk hierbij aan een laptop, sta/zit bureau, bureaustoel, extra scherm etc.).
 • Een uitgebreid trainingsaanbod en de mogelijkheid tot het volgen van individuele opleidingen/trainingen.
 • Deelname aan Superunie Fit en Superunie Jong. Daarnaast wordt er bij Superunie veel georganiseerd zoals personeelsuitjes en borrels.
 • En bovendien een uitdagende functie bij een van de grootste spelers in de Nederlandse levensmiddelenmarkt.

 

Wat breng je mee?

Je bent een krachtige en resultaatgerichte inkoper die met lef en overtuiging onderhandelt. Je hebt een winnaarsmentaliteit en het commerciële inzicht om sterke inkoopplannen te maken. Daarnaast beschik je over:

 • Een relevante hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld in bedrijfseconomie of commerciële economie
 • Minimaal 5 jaar relevante inkoopervaring, bij voorkeur in FMCG en A-merken
 • Kennis van de supermarktbranche en affiniteit met food
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Neem contact op

Lammieke Poolen
HR Business Partner

Solliciteer hier!

Meer informatie of direct solliciteren?

Hebben we je enthousiasme gewekt voor deze functie? Solliciteer dan  door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Lammieke Poolen, Human Resources via +31 (0) 345-686666 of humanresources@superunie.nl

 • Drop files here or
  Max. file size: 15 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Wie zijn wij?

  Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Toch zijn de meeste mensen wel eens in aanraking geweest met onze producten. Als inkoopcollectief voor 11 supermarktketens (PLUS/ Coop, Vomar, Spar, Sligro, Hoogvliet, Dekamarkt, Dirk, Nettorama, Boni, Boon Food Group en Poiesz) hebben wij namelijk een grote impact op het Nederlandse supermarktlandschap.

  Samen staan wij sterk. Vanuit die gedachte zijn wij zestig jaar geleden ontstaan. Als centrale inkooporganisatie vinden we het belangrijk om een zo goed mogelijke samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen de 11 aangesloten Retail organisaties de concurrentie aan en de consument bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit. Dit doen we nu met zo’n 135 collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Beesd. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.superunie.nl.