40 uur
Beesd (Hybride)
Solliciteer nu!

De functie

Inkoper A-Merk (starter)

Afdeling Inkoop

Ben je klaar om je carrière een boost te geven bij een van de toonaangevende krachten in de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie? Voel jij je aangetrokken tot topmerken als Heineken, Coca-Cola en Calvé? Heb je al wat ervaring in inkoop, maar ben je klaar om een meester in het vak te worden? Welkom bij Superunie, waar jij cruciaal bent in het bevoorraden van onze 1.500 aangesloten supermarkten met topkwaliteit producten, altijd tegen de scherpste prijzen en voorwaarden. Bij ons wordt je ondergedompeld in de wereld van inkoop – een unieke kans om te groeien en te leren. Klinkt dit als jouw volgende carrièrestap? Lees dan snel verder.

 

Wat ga je doen?
Je onderhandelt volop met uiteenlopende leveranciers en sluit deals over de beste kwaliteit en prijs. Jouw inkoopstrategie presenteer je vervolgens daadkrachtig en overtuigend aan de Superunieleden, zodat de producten hun weg naar de winkels vinden. Een uitdagende dubbelrol, omdat jij de verbindende schakel bent tussen Superunie, de leden en de leveranciers.

In deze functie leer je alle facetten van het inkoopvak op topniveau en heb je veelvuldig contact met bekende merken, variërend van Tony Chocolonely tot Coca-Cola en Unilever. Door onze interne inkoop academy te doorlopen ontwikkel jij je in twee jaar tot scherpe onderhandelaar. Daarbij ben je hard op de inhoud, maar zacht op de relatie.

 

Jouw team en cluster
Je komt te werken in een gedreven team van doeners die denken in oplossingen. Je hebt veel contact met collega’s van andere afdelingen. Ook spar je dagelijks met de Inkoper met wie je samen een pakket beheert. We zijn een hecht team, samen zetten we ons elke dag in voor het beste resultaat voor onze leden en leveranciers.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Een inkopersrol op topniveau waarin je je vol verder kunt ontwikkelen in het inkoopvak. Als aankomend inkoopprofessional  krijg je veel verantwoordelijkheid en kun jij echt je steentje bijdragen. Je krijgt de ruimte om door te groeien binnen de organisatie.

Bij Superunie kun je rekenen op een meer dan marktconform+ salaris, wil je exact weten hoe dit zit? Stuur gerust een bericht of pak de telefoon. Daarnaast gelden de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een functie voor 40 uur per week
 • Een passende reiskostenvergoeding
 • Pensioenopbouw met een beperkte eigen bijdrage van 4,5%
 • 25 vakantiedagen + 6 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband) en je ontvangt 8% vakantiegeld
 • Internetvergoeding van €48,00 netto per maand
 • De mogelijkheid om thuis goed te werken. Hiervoor heb je keuze uit veel thuiswerkvoorzieningen (denk hierbij aan een laptop, sta/zit bureau, extra scherm etc.)
 • Een uitgebreid trainingsaanbod en mogelijkheid tot het volgen van individuele opleidingen/ trainingen.

 

Wat breng je mee?
Je bent resultaatgericht en bent iemand die al de nodige ervaring heeft met Inkopen. Je beschikt over lef en overtuigingskracht, je hebt een winnaarsmentaliteit en het commerciële inzicht om sterke inkoopplannen te maken.

 • Een relevante hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld bedrijfseconomie of commerciële economie
 • 2+ jaar relevante inkoopervaring, liefst in FMCG
 • Kennis van de supermarktbranche en affiniteit met food
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Neem contact op

Leona van Leeuwen
HR Assistent

Solliciteer hier!

Meer informatie of direct solliciteren?

Hebben we je enthousiasme gewekt voor deze functie\? Solliciteer dan  door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Leona van Leeuwen, Human Resources via +31 (0) 345-686666 of humanresources@superunie.nl

 • Drop files here or
  Max. file size: 15 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Wie zijn wij?

  Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Toch zijn de meeste mensen wel eens in aanraking geweest met onze producten. Als inkoopcollectief voor 11 supermarktketens (PLUS/ Coop, Vomar, Spar, Sligro, Hoogvliet, Dekamarkt, Dirk, Nettorama, Boni, Boon Food Group en Poiesz) hebben wij namelijk een grote impact op het Nederlandse supermarktlandschap.

  Samen staan wij sterk. Vanuit die gedachte zijn wij zestig jaar geleden ontstaan. Als centrale inkooporganisatie vinden we het belangrijk om een zo goed mogelijke samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen de 11 aangesloten Retail organisaties de concurrentie aan en de consument bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit. Dit doen we nu met zo’n 135 collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Beesd. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.superunie.nl.