24 - 40 uur
Beesd (Hybride)
Solliciteer nu!

De functie

Stagiair Insight & Strategy

Afdeling Marketing

Ben jij op zoek naar een leuke stage binnen marketing? Dat is mooi, want bij Superunie zoeken we een enthousiaste stagiair voor het team Insight & Strategy. Je gaat je verdiepen in de wereld van data en analyses binnen de food en foodservice branche. We hebben verschillende opdrachten voor je klaarliggen, maar alles in overleg natuurlijk!

 

Wat ga je doen?

Als Stagiair Insight & Strategy bij Superunie krijg je de kans om diep in de cijfers te duiken en data te crunchen van de supermarktwereld.

Je houdt je bezig met onder andere:

 • Het analyseren van marktcijfers binnen onze branche aan de hand van verschillende databronnen.
 • Het signaleren van belangrijke categorie- en producttrends.
 • De evaluatie van nieuwe initiatieven aan de hand van dashboards.

Kortom, je speelt een belangrijke rol in het genereren van waardevolle inzichten.

 

Het team

Je maakt deel uit van ons team op de Marketingafdeling waar een informele sfeer heerst. Je werkt nauw samen met onze Senior Trade Marketeer die je meeneemt in de processen en je de kneepjes van het vak leert.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Een mooie en uitdagende stage binnen een bedrijf dat veel impact maakt op de Nederlandse foodmarkt. Daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden:

 • Een bruto stagevergoeding van € 600,- per maand
 • Internetvergoeding van €48,00 netto per maand
 • Bij Superunie kennen we het voordeel van hybride werken. Ook als stagiair kun je gedeeltelijk vanuit huis werken. Voor de dagen dat je op kantoor bent krijg je en reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer. Werk je thuis dan ontvang je €2,35 per dag.
 • Deelname aan Superunie Jong, een commissie binnen Superunie waarbij we leveranciers of leden bezoeken met aansluitend een leuke activiteit.

 

Wat breng je mee?

Studeer je momenteel een opleiding die aansluit bij deze interesses en zit je in je derde of vierde studiejaar? Dan zouden we graag met je in contact komen!

Neem contact op

Leona van Leeuwen
HR Assistent

Solliciteer hier!

Meer informatie of direct solliciteren?
Hebben we je enthousiasme gewekt voor deze stageplaats op onze marketingafdeling? Solliciteer dan door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Leona van Leeuwen, Human Resources via +31 (0) 345-686666 of humanresources@superunie.nl

 • Drop files here or
  Max. file size: 15 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

   

  Wie zijn wij?

  Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Toch zijn de meeste mensen wel eens in aanraking geweest met onze producten. Als inkoopcollectief voor 11 retailorganisaties (Boni, Boon Food Group, DekaMarkt, Dirk, Hoogvliet, Nettorama, Plus/Coop, Poiesz, Sligro Food Group Nederland, Spar en Vomar) hebben namelijk een grote impact op het Nederlandse supermarktlandschap.

  Samen staan wij sterk. Vanuit die gedachte zijn wij meer dan vijfenzestig jaar geleden ontstaan. Als centrale inkooporganisatie vinden we het belangrijk om een zo goed mogelijke samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen de 11 aangesloten Retail organisaties de concurrentie aan en de consument bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit. Dit doen we nu met zo’n 125 collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Beesd. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.superunie.nl.